EMEKLİLERE Müjde Gece Geldi! Cumhurbaşkanı Talimatı ile Bayram Öncesi EK İKRAMİYE

Milyonlarca emekliye müjde gece yarısı geldi. Cumhurbaşkanı talimatı ile bayram öncesi 23.000 TL nakit avans verilecek. Emeklilere faizsiz nakit avans detayları belli oldu.

EMEKLİLERE Müjde Gece Geldi! Cumhurbaşkanı Talimatı ile Bayram Öncesi EK İKRAMİYE

Emekli maaşı alan milyonlarca kişi için gece müjde geldi. Kurban Bayramı öncesi emeklilere müjde olarak yapılan duyuruda 25.000 TL’ye kadar nakit avans fırsatı sağlanacağı bildirildi. Emekliye faizsiz nakit avans kampanyasından faydalanmak isteyenler başvuru işlemlerini yapabilecek. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank cumhurbaşkanı talimatı ile nakit avans verecek. 17 milyon emeklinin tamamı Başvuru yaparak ödeme alma şansına sahip olacak. Kurban Bayramı öncesi ilaç gibi gelecek yeni nakit avans ve detaylar haberimizde…

EMEKLİYE KAMU BANKALARINDAN 25.000 TL NAKİT AVANS

SSK BAĞ-KUR ve memur emeklisinin bayram öncesi nakit paraya ihtiyaçlarına yanıt kamu bankalarından geldi. Emekli maaşı alanlar için devlet bankaları nakit avans fırsatı sağlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile verilecek olan nakit avans fırsatı tamamen faizsiz olarak sağlanıyor. 25.000 TL’lik ödemeden faydalanmak isteyen emekliler, başvuru işlemlerini mobil bankacılık internet bankacılığı ya da ATM’ler aracılığıyla yapabiliyor. Emekliye verilecek olan faizsiz nakit avans fırsatı için şartlarda belli belli oldu.

emeklilere-mujde-gece-geldi-cumhurbaskani-talimati-ile-bayram-oncesi-ek-ikramiye-2.jpg

MAAŞLARINI TAŞIYANLAR NAKİT AVANS ALIYOR

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank‘ın cumhurbaşkanı talimatı ile vereceği nakit avans fırsatları sadece müşterilere olan emekliler için geçerli. Emekli maaşını hala bu bankalara taşımış olanlar hemen müşteri olarak hem promosyon fırsatından hem de nakit avans fırsatından faydalanabilir. Kamu bankalarının güncel promosyon miktarları şu anda 8000 TL ile 12.000 TL arasına yükseldi. Kurban Bayramı öncesi başvuru yapan emekliler hem promosyon alıp hem de nakit avans almaları durumunda neredeyse 40.000 TL ödeme almış oluyor.

Başvuru için 10 Haziran’a kadar süreniz var. Vakit kaybetmeden emekliye yönelik yeni kampanyaya başvuru işlemlerinizi mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden tamamlayabilir hemen yeni promosyon miktarlarından sizde faydalanabilirsiniz.