Deprem gerçeği bir kez daha kendini hatırlattı! İzmir sallandı

Tokat’ta meydana gelen peş peşe depremlerin ardından deprem gerçeği bir kez daha kendini hatırlatırken bir deprem de İzmir’de yaşandı. İzmir’de Seferihisar merkezli bir deprem meydana geldiği bildiriliyor.

Deprem gerçeği bir kez daha kendini hatırlattı! İzmir sallandı

Türkiye beşik gibi sallanıyor. Tokat'taki peş peşe depremlerin ardından bugün bir deprem haberi de İzmir'den geldi. İzmir'de Seferihisar merkezli bir deprem yaşandı. Depremin büyüklüğü 4.5 olarak kaydedilirken sarsıntının saat 11.02 sularında yaşandığı bilgisine yer verildi. Depremin ardından AFAD'dan açıklama gelirken depremin İzmir'in yanı sıra çevre illerden de hissedildiği belirtildi.

İZMİR'DE SEFERİHİSAR MERKEZLİ DEPREM

İzmir'de merkez üssü Seferihisar açıkları olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. 19 Nisan 2024 Cuma (bugün) saat 11.02 sularında meydana geldiği kaydedilen depremin yerin 6.97 kilometre derinliğinde yaşandığı belirtildi. AFAD, depremin büyüklüğünü 4.5 olarak duyurdu.

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Bugün saat 11.02 sıralarında meydana gelen depremin İzmir'in yanı sıra çevre illerden de hissedildiği bilgisine yer verildi. Deprem sonrasında herhangi bir olumsuz durum bilgisine yer verilmedi.

deprem-gercegi-bir-kez-daha-kendini-hatirlatti-izmir-sallandi.jpg

TOKAT 5.6 İLE SALLANMIŞTI

Tokat'ta peş peşe meydana gelen depremler büyük korku ve panik yaratmıştı. Dün akşam saat 18.11 sularında Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından ilçede artçı sarsıntılar meydana gelmeye devam etti. Gece boyu ilçede 5 sarsıntı yaşandığı aktarılırken vatandaşlar yaşadıkları korku sebebiyle evlerine girmek istemedi. Bugün İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremden hemen önce de saat 05.11 sularında Yozgat Kadışehri'nde 3.5 büyüklüğünde bir sarsıntı meydana geldiği bilgisi aktarılmıştı.