Yunus Emre’nin eşi Beria’dan Aleyna’lı tanıtım sonrası paylaşım geldi

Survivor All Star 2024’te kırmızı takım kadrosunda yer alan Yunus Emre Özden, sezonun en çok konuşulan isimleri arasında. Yunus Emre ve Aleyna’nın yakın arkadaşlığı sık sık gündem olurken Survivor’dan gelen yeni tanıtım herkesi şoke etti.

Yunus Emre’nin eşi Beria’dan Aleyna’lı tanıtım sonrası paylaşım geldi

All Star sezonunda Aleyna Kalaycıoğlu ile aynı takımda olan ve Aleyna ile yakın arkadaşlık kuran Yunus Emre Özden, busezonun en çok konuşulan isimleri arasında. Yunus Emre Özden’in eşi Beria Özden de sosyal medyadan yaptığı açıklama ve paylaşımlarla gündeme geliyor. Survivor All Star’ın yeni bölüm tanıtımında Yunus Emre ve Aleyna arkadaşlığının bozulma aşamasında olduğu ikili arasında gerginlik yaşandığı görülüyor. Alyena ve Nagihan’ın arasının düzelmesi ve ikilinin Yunus Emre’ye cephe alması sonrasında Yunus Emre’nin eşi Beria Özden’den bir paylaşım geldi.

YUNUS EMRE ŞOK OLDU

Survivor All Star 2024’ün yeni bölüm tanıtımında Acil Durum Konseyi yer aldı. Acun Ilıcalı, Aleyna, Nagihan ve Nefise’nin kendisine gelip bir şeyler söylediğini aktarırken Yunus Emre ise büyük bir şok yaşıyor. Konunun Yunus Emre ile ilgili olduğu anlaşılırken Yunus Emre ve Aleyna’nın arasının açıldığı görülüyor. Aleyna’nın sözleri Yunus Emre’yi büyük bir şaşkınlığa uğratırken Nagihan da bu konudaki yorumlarını dile getiriyor.

yunus-emre-nin-esi-beria-dan-aleynali-tanitim-sonrasi-paylasim-geldi.jpg

EŞİNDEN DESTEK GELDİ

Survivor All Star 2024'te Yunus Emre ve Aleyna arkadaşlığı sık sık gündem olurken bu yakın arkadaşlığın Yunus Emre ve eşi arasında sorun olduğu iddia ediliyordu. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in Aleyna ile olan bu yakınlık sebebiyle eşini uyardığı da görülmüştü. Çiftin boşanacağına dair iddialar da kısa sürede magazin gündeminde yer almıştı. Beria Özden'den ayrılık iddialarını yalanlayan destek sosyal medyadan geldi. Eşi Yunus Emre ile bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Beria Özden, 'Biz neleri atlatmadık ki hasret silik kalır güç kimde göreceğiz kalbim' notunu düştüğü paylaşımıyla eşine destek verdi ve gündemdeki tüm iddialara noktayı koymuş oldu.

yunus-emre-nin-esi-beria-dan-aleynali-tanitim-sonrasi-paylasim-geldi-001.jpg