Tarkan adeta aşka geldi!

Megastar Tarkan ile 2016 senesinde nikah masasına oturan Pınar Tevetoğlu son haliyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Tarkan adeta aşka geldi!

Tarkan eşiyle evlilik yıl dönümünde geçmişten pozlarını yayınlayarak hayranlarından beğeni topladı. Ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu ile 2016'da dünyaevine giren Pınar Tevetoğlu, 2018 senesinde anne oldu. Kızlarına Liya ismini veren ve özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten Pınar Tevetoğlu geçtiğimiz günlerde objektiflere yansımıştı.

tarkan-adeta-aska-geldi.jpg

BALAYINDAN POZLARINI PAYLAŞTI

"Liya artık büyüdü 6 yaşında. Babasıyla arası süper. Süper bir baba, çok ilgili" şeklinde konuşan Tevetoğlu, "Eşiniz kızı olduğu için kendisini şanslı hissediyor mu?" sorusuna da "Şanslı hissediyor bence" cevabını verdi. Tarkan ise bugün eşiyle evlilik yıl dönümünü kutlamayı ihmal etmedi. Balayından pozlarını yayınlayan Tarkan paylaşımına şu notu yazdı: "Evlilik yıl dönümümüzün olduğu bu günlere romantik bir tbt yakışır… 2016’dan, evlendikten birkaç hafta sonraki günlerden tatlı kareler…" Tarkan'ın aşk dolu pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

tarkan-adeta-aska-geldi-001.jpg

TARKAN TEVETOĞLU HAKKINDA

Tarkan Tevetoğlu 17 Ekim 1972 yılında dünyaya gelmiştir, Türk şarkıcı ve şarkı yazardır. Tarkan Tevetoğlu, 17 Ekim 1972'de Neşe ve Ali Tevetoğlu çiftinin çocuğu olarak Batı Almanya'nın Renanya-Palatina eyaletinde yer alan Alzey kasabasında hayata gözlerini açmıştır. Neşe Tevetoğlu, Tarkan adlı çizgi roman karakterinden etkilenerek oğluna bu adı vermiştir. Tarkan'ın müziğe olan ilgisi ise çocukluk yıllarında başlamıştır. Toplam altı çocuğu olan aile, 1986'da Türkiye'ye döndü ve Kocaeli'nin Karamürsel ilçesine yerleşmiştir. Tarkan, lise hayatına burada başlamıştır ve Karamürsel İleri Musiki Derneği'nde eğitim alarak Türk Sanat Müziği hakkında bilgi sahibi olmuştur.