Kürk Mantolu Madonna dizisi geliyor! Başrol oyuncusu gündem oldu

Sabahattin Ali imzalı Kürk Mantolu Madonna isimli roman dizi oluyor. Uzun yıllardır filmi çekileceği konuşulan ancak bir türlü film projesi hayata geçmeyen romanın dizisi geliyor. Bu yeni gelişme sonrası gözler oyuncu kadrosuna çevrildi.

Kürk Mantolu Madonna dizisi geliyor! Başrol oyuncusu gündem oldu

Kürk Mantolu Madonna romanı, dijital dizi olarak ekrana gelecek. Türkiye ve Almanya ortak yapımıyla hazırlanacak olan dijital dizi merakla beklenmeye başlandı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Enes Ateş oturacak. Meraklı bekleyiş başlarken dizinin başrol oyuncusu için fikirlerde gelmeye başladı. Sosyal medya kullanıcıları başrolde Farah Zeynep Abdullah’ın yer almasının iyi bir fikir olacağını belirten yorumlarda bulunurken ünlü oyuncunun bu tür uyarlama projelerinde başarılı performans sergilediği de belirtiliyor. İşte detaylar…

KÜRK MANTOLU MADONNA ROMANI DİZİ OLUYOR

Sabahattin Ali’nin eseri olan Kürk Mantolu Madonna dijital dizi olarak ekrana gelmeye hazırlanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Kürk Mantolu Madonna dizisi için kollar sıvandı. Grimme Ödüllü olan Netflix orijinal dizisi German Genius’u yapan Alman yapım firması CAB Film ile Barış Akarsu, Cem Karaca ve Dilberay’ın filmlerinde imzası olan Fikri Harika Prodüksiyonun ortaklaşa yapacağı Kürk Mantolu Madonna dizisi merak ediliyor. Türkiye ve Almanya’nın ortak yapımı olarak dijital dizi olmaya hazırlanan bu eserin çekimlerinin de hikayenin ruhuna uygun olarak hem Türkiye’de hem de Almanya’da yapılacağı belirtiliyor.

kurk-mantolu-madonna-romani-dizi-oluyor-basrol-oyuncusu-gundem-oldu.jpg

OYUNCU KADROSU MERAK EDİLİYOR

Dizinin yönetmen koltuğunda yapım firmalarının ortak kararıyla Enes Ateş’in oturacağı belirtilirken bu projenin oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Oyuncu kadrosunun yakında şekillenmesi beklenen proje için başrolde Farah Zeynep Abdullah’ı görmek isteyenler yorum yağdırmaya başladı. Oyuncu kadrosunun şekillenmesi için çalışmalar sürerken yeni proje için Türkiye ve Almanya’daki dijital platformlarla da görüşmeler başladı.