İstanbul’da 16 katlı binada yangın: Ölü ve yaralılar var

İstanbul’dan aktarılan son dakika haberinde 16 katlı bir binada yangın çıktığı bilgisine yer verildi. Bölgeden aktarılan gelişmeler yakından takip edilirken binanın en alt katındaki gece kulübünde patlama sonrası yangın çıktığı belirtildi.

İstanbul’da 16 katlı binada yangın: Ölü ve yaralılar var

İstanbul Şişli Gayrettepe’de 16 katlı bir binada çıkan yangında ölü ve yaralılar olduğu bildiriliyor. 16 katlı bir binanın en alt katında bulunan gece kulübünde meydana gelen patlama sonrasında yangın çıktığı bilgisine yer verilirken meydana gelen olayda 4 kişinin hayatını kaybettiği, 12 kişinin yaralandığı öğrenildi. Binada mahsur kalanları kurtarma çalışmaları devam ediyor.

16 KATLI BİNANIN EN ALT KATINDAKİ GECE KULÜBÜNDE PATLAMA

Olay, İstanbul Şişli Gayrettepe’de saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Ramazan ayı dolayısıyla kapalı olan gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada sahnenin yanında bir patlama meydana geldi. 16 katlı bir binanın en alt katında yer alan gece kulübünde meydana gelen patlama sonrasında yangın çıktı.

istanbul-da-16-katli-binada-yangin-olu-ve-yaralilar-var-001.jpg

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Patlamanın ardından çıkan yangının büyümesiyle gece kulübü ve tüm bina dumanla doldu. O anlarda bina içerisinde olanlar mahsur kaldı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri içerdeki yaralıları hızla dışarı çıkardı. Meydana gelen olayda 4 kişinin hayatını kaybettiği, 12 kişinin de ağır yaralandığı bilgisine yer verildi.

istanbul-da-16-katli-binada-yangin-olu-ve-yaralilar-var.jpg

EKİPLERİN MÜDAHALESİ SÜRÜYOR

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesinin devam ettiği öğrenildi. İtfaiye ekipleri yangına, 31 araç ve 86 personelle müdahale ediyor. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.