Sosyetik isim Süreyya Yalçın annesini kaybetti

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın son haliyle adından sık sık söz ettirmeye devam ediyordu.

Sosyetik isim Süreyya Yalçın annesini kaybetti

Yalçın, annesi Ülkü Yalçın'ı kaybetmenin derin üzüntüsüyle büyük sarsıntı yaşadı. Verdiği kilolar ile bambaşka birine haline dönüşen Süreyya Yalçın'ın son hali gören herkesi şaşkına çevirdi. Amerika'nın Miami şehrinde yaşamını sürdüren ve yaz aylarında Türkiye'ye tatile gelen Yalçın anne acısıyla sarsıldı. Sosyetik güzelin annesi Ülkü Yalçın yaşamını yitirdi. Dünyanın en zenginleri listesinde yerini alan ve 2008 yılında hayatını kaybeden iş insanı Faruk Yalçın'ın kızı Süreyya Yalçın, şimdilerde son görüntüsüyle magazin gündeminden düşmek bilmiyor.

sosyetik-isim-sureyya-yalcin-annesini-kaybetti.jpg

SAĞLIĞIM YERİNDE DEMİŞTİ
2. Sayfa'da yer alan bir habere göre Süreyya Yalçın annesi Ülkü Yalçın'ı Miami'de kaybetti. 77 yaşında yaşama veda eden Yalçın, Miami Memorial Park Cemetery'de defnedilecek. Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden olan Süreyya Yalçın, 2016'da Ozan Baran ile evlendikten sonra yaşamını ABD'de sürdürmeye başlamıştı. Son dönemde zayıflığı ile dikkatleri üzerine çeken ünlü isim, konuya dair "Doktor kontrolündeyim, sağlığım yerinde" şeklinde ifadeler kullanmıştı.

sosyetik-isim-sureyya-yalcin-annesini-kaybetti-001.jpg

SÜREYYA YALÇIN KİMDİR?

1984'de hayata gözlerini açan Süreyya Yalçın, servetiyle Forbes listesine de girmeyi başarmıştır. 2005'te Kerem Dürüst , 2008'de Önder Bekensir'le evlenen Süreyya Yalçın, 2016'da da Antakyalı iş insanı Ozan Baran ile nikah masasına oturmuştur Süreyya Yalçın 2016 yılından beri ABD'nin Miami şehrinde yaşamını sürdürmektedir.