Emekliye 3’LÜ ÖDEME Haziran Başı Geliyor! Cumhurbaşkanı JESTİ Açıklandı

Emekliye Haziran başında 3’lü ödeme fırsatı geliyor. Kurban Bayramı öncesi Cumhurbaşkanı jesti geldi.

Emekliye 3’LÜ ÖDEME Haziran Başı Geliyor! Cumhurbaşkanı JESTİ Açıklandı

SSK bağ-kur ve memur emeklisi için yeni ödemeler duyuruluyor. Mayıs 2024 emekli maaşı takvimi SGK tarafından açıklandı. Emekliler için ödemeler 17 Mayıs'ta başlayacak 28 Mayıs'a kadar devam edecek. Ancak emekliye asıl güzel haber haziran ayı için geldi. Emeklilere Haziranda 3’lü ödeme fırsatı geliyor. Hem de kurban bayramından hemen önce Haziran başında ödemeler hesaplara yatacak. Cumhurbaşkanı onayı ile emeklilere yatacak olan 3 ödeme açıklandı. SSK bağ-kur ve 4C emeklisinin tamamı faydalanıyor.

Emekli vatandaşlar Mayıs 2024 emekli maaşı ödeme takvimini takip ediyordu. Nihayet beklenen takvim SGK tarafından açıklandı. Emeklilere mayıs ayı maaş ödemeleri 17 Mayıs'ta başlayacak 28 Mayıs'ta sona erecek. Bir yandan da emekli maaşı alanlar için verilen promosyon fırsatları devam ediyor. Bankalarda elini taşın altına koydu emekliye yönelik bir çok fırsat sunmaya başladı. Bankaların emekli müşterilerine verdiği promosyon miktarları 18.000 TL'ye kadar yükselirken mayıs ayı sürprizleri bitmeden Haziran ayı müjdesi geldi. Emekli mayıs ayı maaş ödeme takvimi ve Haziran ayında gelecek 3 ödeme sürprizi haberimizde…

SGK EMEKLİ MAYIS 2024 MAAŞ ÖDEME TAKVİMİ

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Mayıs ayında emekli maaşı ödeme takvimi belli oldu. Emeklileri, emekli tahsis numarası son hanesine göre maaş ödemelerini alacak. 15 Mayıs'ta memur emeklisine ödeme yapılırken 17-28 Mayıs arası SSK ve bağ-kur emeklisinin maaş ödemeleri hesaplara geçecek.

emekliye-muthis-kiyak-tahsis-no-sonu-0-2-4-6-8-olanlara-10-mayis-cuma-gunu-15-000-tl-ikramiye-2.jpg

HAZİRAN BAŞINDA EMEKLİYE 3’LÜ ÖDEME SÜRPRİZİ

Haziran başında ise emekliye 3’lü ödeme sürprizi var. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde emekli maaşı alan vatandaşlar için Cumhurbaşkanı jesti geldi. Emekliler için yapılacak olan 3 ödeme netleşti. Kurban bayramının 14 Haziran'da kutlanacak olması nedeniyle 10 Haziran'a kadar ödemeler tamamlanmış olacak.

Emekliye 3000 TL'lik bayram ikramiyesi ödemesinin 10 Haziran'a kadar hesaplara geçeceği düşünülüyor. Buna ek olarak bankalarda Haziran başında promosyon fırsatlarını güncelleyecek emekliler çok cazip ve yüksek promosyon imkanını değerlendirme şansını elde edecek.

Haziran 2024 emekli maaşı ödeme tarihleri de değişecek. gelen son dakika haberine göre emekli maaşı ödemeleri öne çekilecek ve kurban bayramından önce hesaplara yatacak.

CUMHURBAŞKANI ONAYLI MÜJDELER GELDİ

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için haziran ayı sürprizleri erken geldi. Cumhurbaşkanı onaylı ödemeler için tarihler belli olurken emekli vatandaşlar da bu kararla birlikte büyük bir sevinç yaşadı. Kurban Bayramı öncesi peş peşe gelecek 3 ödeme ile birlikte emekliler rahat bir nefes alacak. milyonlarca emeklinin maaş ödeme tarihleri güncellenecek Bayram öncesine çekilecek.