Sergen Yalçın ve Melisa Döngel aşk mı yaşıyor?

“Sen Çal Kapımı”, “Aşk Mantık İntikam” ve “Aşk Taktikleri” gibi başarılı projelerde yer alan 24 yaşındaki Melisa Döngel aşk hayatıyla magazin gündeminde yine yer aldı.

Sergen Yalçın ve Melisa Döngel aşk mı yaşıyor?

Güzel oyuncunun, eski sevgilisi 51 yaşındaki Sergen Yalçın'a geri döndüğü iddia edildi. Geçtiğimiz yaz Çeşme'de yakınlaşan Sergen Yalçın ile Melisa Döngel aşkının yeniden başladığı iddiaları sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

sergen-yalcin-ve-melisa-dongel-ask-mi-yasiyor.jpg

ARALARINDA 27 YAŞ FARKI VAR

İlişkilerini sadece yakın arkadaşlarına söyleyen Antalyaspor Teknik Direktörü ile oyuncunun yakalanmamak için gözlerden uzak restoranları tercih ettiği ve Sergen Yalçın'ın takımın maçı ve idmanı olmadığı günlerde ise Melisa Döngel'i görmek için günübirlik İstanbul'a geldiği ileri sürüldü. Ünlü oyuncu Melisa Döngel'in geçtiğimiz bayram tatilinde Alaçatı'da Sergen Yalçın ile yakınlaştığı ileri sürülmüştü. Melisa Döngel ile Yalçın arasında 27 yaş farkı bulunuyor.

sergen-yalcin-ve-melisa-dongel-ask-mi-yasiyor-001.jpg

MELİSA DÖNGEL KİMDİR?

18 Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Anne tarafından Rus asıllı olan Melisa Döngel, Rusya vatandaşlığına sahip olmasına rağmen İstanbul'da büyümüştür. Eğitimini, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimi, 2016'da Hangimiz Sevmedik adlı dizide Sevtap karakteri ile yaşamıştır. Yine aynı yıl rol aldığı Arka Sokaklar dizide Nil karakterini canlandırmıştır. 2017-2019 yılları arasında FOX TV’de yayımlanan Bizim Hikaye adlı dizide Deniz Çelik Elibol karakterini canlandırmıştır. 2020-2021 yılları arasında yine FOX'ta yayımlanan Sen Çal Kapımı adlı dizide Ceren Başar karakterine can vermiştir.