Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz’ın spor pozları yorum yağmuruna tutuldu

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor.

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz’ın spor pozları yorum yağmuruna tutuldu

Geçtiğimiz günlerde Survivor yarışmasından elenen Yiğit Poyraz soluğu sevgilisinin yanında almış ve beraber pozlarını yayınlamışlardı. Yasmin Erbil, bu defa sosyal medya hesabından sevgilisi Yiğit Poyraz'la spor yaptığı anları paylaştı. Ünlü isim sosyal medyada çok sık sık konuşuluyor. Survivor'da yaptıklarıyla adından söz ettirmeyi başaran Yiğit Poyraz, bir süredir ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile aşk yaşamaya devam ediyor.

yasmin-erbil-ve-yigit-poyrazin-spro-pozlari-yorum-yagmuruna-tutuldu.jpg

“YASMİN ÇOK ŞANSLI”
Survivor yarışması sebebiyle uzun bir süre ayrı kalan ikili tekrardan kavuştu. Hasret gidermek için tatile beraber çıkan Erbil ve Poyraz bu defa spor salonundan pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Yasmin Erbil, Yiğit Poyraz'ı etiketleyerek spor salonundan pozlarını Instagram hesabından yayınladı. Yasmin Erbil'in o karesi sosyal medyada gündem oldu. İkilinin hayranları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. İkilinin pozuna, "Yasmin çok şanslı", "Abi acayip yakışıyorlar", "İkisini de çok seviyorum", "Hadi artık evlenin" şeklinde yorumlar yapıldı.

yasmin-erbil-ve-yigit-poyrazin-spro-pozlari-yorum-yagmuruna-tutuldu-001.jpg

YİĞİT POYRAZ KİMDİR?
Yiğit Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Bodrum’da büyüdüğünü ifade eden Yiğit Poyraz, 2009 yılında Robert Kolej’i yatılı olarak kazanarak İstanbul’a yerleşmiştir. 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girmiştir. 1 sene Sydney Uni’de exchange programı ile eğitim görmüştür.