İki yılda tam 60 kilo verdi!

Doktorlar dizisinde 'Fikret Eralp' karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu iki yılda tam 60 kilo vermişti. Ünlü oyuncunun son pozları görenleri şaşkına çevirdi.

İki yılda tam 60 kilo verdi!

Ceren Bozoğlu'nun yeni görüntüsü ile ilgili sosyal medyada adeta yorum yağmuru oldu. Doktorlar dizisinde 'Fikret Eralp' karakterine can veren Yeşim Ceren Bozoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor. İki yılda 60 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu zaman zaman yaptığı paylaşımlarla hayranlarının beğenisini toplamaya devam ediyor.

iki-yilda-tam-60-kilo-verdi.jpg

ADETA İĞNE İPLİĞE DÖNDÜ
6o kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son görüntüsü sosyal medyada gündem olmayı başardı. Adeta iğne ipliğe dönen ünlü oyuncunun pozları beğeni yağmuruna tutuldu. Oyuncunun son haline "Çok güzel olmuş", "Aşırı zayıflamış", "Her haliyel güzel", "Bu kadını çok beğeniyorum" şeklinde yorumlar yapıldı.

iki-yilda-tam-60-kilo-verdi-001.jpg

YEŞİM CEREN BOZOĞLU KİMDİR?
Yeşim Ceren Bozoğlu 29 Temmuz 1974, Ankara’da hayata gözlerini açmıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü mezunu olan Yeşim Ceren Bozoğlu, sanat yaşamına tiyatro ile başlamıştır. Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü bitirmiştir. Mezun olduğu yıl oynadığı tek kişilik “Kadınlar” adlı oyun ile Cumhuriyet Gazetesi ve Ayşegül Yüksel tarafından yılın genç kadın oyuncusu seçilmiştir. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Şehir Tiyatroları, Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer alan sanatçı, yönetmenlik de yaptığı tiyatro oyunlarının yanı sıra çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almaya devam etmektedir.