Melis Sezen'in makyajsız hali sosyal medyayı salladı

Son olarak Gülcemal dizisinde Murat Ünalmış ile başrolü beraber paylaşan Melis Sezen sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmek bilmiyor.

Melis Sezen'in makyajsız hali sosyal medyayı salladı

Melis Sezen'in bu defa makyajsız hali sosyal medyada gündem olmayı başardı. Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği 'Derin' karakteriyle büyük bir çıkış yakalamayı başaran ünlü oyuncu Melis Sezen son olarak Murat Ünalmış ile başrolünü paylaştığı Gülcemal dizisiyle ekranlarda yerini almıştı.

melis-sezenin-makyajsiz-hali-sosyal-medyayi-salladi.jpg

HER DAİM ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmek bilmeyen Melis Sezen son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Melis Sezen, sosyal medya hesabından makyajsız hallerini takipçilerinin beğenisine sundu. Güzel oyuncunun doğal halleri sosyal medyada gündem yarattı.

melis-sezenin-makyajsiz-hali-sosyal-medyayi-salladi-001.jpg

MELİS SEZEN KİMDİR?
2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul, Silivri'de dünyaya gelen Melis Sezen, lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir; bir erkek kardeşi bulunan Melis Sezen’in ailesi ticaretle uğraşmakta. 23 yaşındaki güzel oyuncu verdiği bir röportajda tiyatroya başlamasında destek olduklarını, bir başka röportajında ise annesinin oyunculuğa ilgisini fark edip kendisini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne yazdırdığını ifade etmiştir. 12 yaşından itibaren drama eğitimi alan Sezen, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde de bir yıl boyunca tiyatro eğitimi almıştır. Sontasında Silivri’de Ali Solmaz Tiyatrosu’nda Cümbüş-ü Hospital adlı oyunda rol almıştır. Eğitimine de devam eden Sezen, Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nden mezun olmuştur. 2016-17 yılları arasında Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle birlikte televizyon dünyasına ilk adımı atmıştır.