Son 3 Gün! Tarım Kredi’de 40’lı Tuvalet Kağıdı İndirimi

Tarım Kredi Market indiriminde son 3 gün. Tuvalet kağıdı fiyatları gibi boyladı kaçıranlar dizini döver.

Son 3 Gün! Tarım Kredi’de 40’lı Tuvalet Kağıdı İndirimi

Tarım Kredi Kooperatif market, yepyeni indirimli ürün listesini yayınladı. Nisan ayının son günlerine girilirken Tarım Kredi markette de İndirimin sonuna gelindi. Tarım Kredi de tuvalet kağıdından ayçiçek yağına, toz şekerden 30'lu koli yumurtaya kadar birçok farklı ürün grubunda dev indirim var. Tarım Kredi Market indiriminde son 3 gün. Bu fiyatları kaçıranlar saç baş yolar.

Türkiye’de ucuzluk denilince akla gelen ilk adreslerden biri olan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde indirim Rüzgarı hız kesmeden devam ediyor. Her ay 2 defa aktüel ürünler kataloğu yayınlayan Tarım Kredi de mayıs ayı indirimlerinin son 3 gününe girildi. Tarım Kredi Market yetkilileri de son çağrıyı yaparak vatandaşları davet etti. Dev indirim kampanyasını kaçırmak istemeyenler acele etsin. Çünkü Tarım Kredi ürünleri stoklarla sınırlı ve hızla tükeniyor. Özellikle tarım kredi ve tuvalet kağıdı fiyatları resmen dibi boyladı. İşte Tarım Kredi de indirime giren özel ürün seçenekleri….

TARIM KREDİDEN TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİ

Tarım Kredi Kooperatif Market son yıllarda hesaplı fiyatları ile dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Yepyeni bir indirim kampanyasına daha imza atan Tarım Kredi de başta tuvalet kağıdı fiyatları olmak üzere birçok ürüne indirim uygulandı. Tarım Kredi 40’lı tuvalet kağıdı fiyatı sadece 179 TL'den raflarda yerini aldı.

İNDİRİMDE SON 3 GÜN

Tarım Kredi Market indirimleri her ay vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Nisan ayının son günlerinde Tarım Kredi market indirimli ürünlerinde de son 3 güne girildi. Hesaplı ve kaliteli alışveriş yapmak isteyenler için Tarım Kredi Market raflarında öne çıkan ürünler şöyle:

TK Kangal Sucuk, lezzetli seçenek, sadece 519,90 TL

TK Donuk Kıyma, mutfakların vazgeçilmezi, 159,90 TL

TK Yağlı Salamura Siyah Zeytin, kahvaltıların yıldızı, 139 TL

40'lık Tuvalet Kağıdı, ev ekonomisi için, 179 TL

Familia 40'lık Tuvalet Kağıdı, konforlu kullanım, 209,90 TL

Solo 16'lık Kağıt Havlu, pratik temizlik, 119,90 TL