Sivrisinekler’den sonsuza kadar kurtulmanın yolu

Sıcak yaz günlerinin yaklaşmasıyla birlikte sinek şikayetleri de tekrar gündeme gelmeye başladı.

Sivrisinekler’den sonsuza kadar kurtulmanın yolu

Ortamdaki sinekleri kovmak için öldürücü kimyasalları kullanmak yerine doğal yöntemleri denemekte fayda var. Teras, balkon ve bahçe gibi yerlere daha sık gelen sineklerden kurtulmak istiyorsanız aslında çözümü oldukça basit. Evde kolaylıkla yapabileceğiniz doğal sinek kovucu yöntemle bu sorunu çözebilir ve sinek ısırıklarını engellemeyi başarabilirsiniz. Sivrisineklerin nefret ettiği bu koku sayesinde işiniz oldukça kolaylaşmakta.

sivrisineklerden-sonsuza-kadar-kurtulmanin-yolu.jpg

ONLARDAN KURTULMAK MÜMKÜN

Bahar aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla beraber etraftaki sivrisinekler de tekrar ortaya çıkmaya başladı. Sinek kovucu spreyler içeriğinde bulunan kimyasallar sebebiyle çok sık tercih edilmemekte. Bunun yerine doğal yöntemlerle de sineklerden kurtulmak da mümkün olduğunu biliyoruz.

sivrisineklerden-sonsuza-kadar-kurtulmanin-yolu-001.jpg

BU KOKUDAN NEFRET EDİYORLAR
Sivrisineklerin kabusu olan ve sizi sineklerden sonsuza kadar kurtarmayı başaran yöntem tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. Isırdığı bölgeyi kaşındırmasıyla rahatsızlık veren sivrisinekler özellikle geceleri sizi uykunuzdan uyandırarak uyku problemlerine yol açmaktadır. Neredeyse her evde bulunan tek malzeme bu sorunu kökünden çözmeye yetiyor. Türk kahvesi ya da filtre kahveden ufak bir miktarı bir kavanoza koyun ve 5-10 saniye kadar ateşle tutuşturun. Tazeliğine göre uzun süre yanar ve sivrisinekler bu kokuda adeta nefret eder. Bu yöntem balkon, bahçe, piknik gibi açık hava ortamlar için oldukça uygundur.