Evlendiği kişi erkek çıktı tam 1 yıl sonra fark etti

Sosyal medyada gündem olan garip olaylar silsilesine bir yenisi daha eklendi. Tam 1 yıldır sevgili olduğu kişinin erkek olduğunu evlendikten sonra fark etti. Hayatının şokunu yaşayan şahıs durumu polise bildirdi.

Evlendiği kişi erkek çıktı tam 1 yıl sonra fark etti

Endonezya’da 1 yıldır sevgili olan A.K. ile ismi Adinda Kanza Azzahra olarak tanıtan kişi evlendi. 1 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran çiftin sonu mutlu bitmedi. Evlendiği kişinin aslında erkek olduğunu öğrenen A.K., evlendikten 12 gün sonra yüzleştiği bu gerçek sonrası polise başvurdu. Kadın kılığına giren şahıs suçunu kabul ederken bu şahıs için 4 yıl hapis istemiyle dava açıldığı öğrenildi.

EVLENDİĞİ KİŞİ ERKEK ÇIKINCA HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Endonezya’da yaşanan olayda iddiaya göre 26 yaşında olan A.K., internet üzerinden tanıştığı ve daha önce yüz yüze olarak da görüştüğü kişiyle evlilik kararı aldı. A.K.’nin 1 yıldır sevgili olduğu kişinin ismini Adinda Kanza Azzahra olarak tanıttığı belirtilirken çiftin evliliğinden 12 gün sonra şoke eden gerçek gün yüzüne çıktı. Genç adam öğrendiği gerçekle hayatının şokunu yaşadı. A.K.’nin evlendiği kişi erkek çıktı.

evlendigi-kisi-erkek-cikti-tam-1-yil-sonra-fark-etti.jpg

YÜZÜNDE SÜREKLİ PEÇEYLE GEZMİŞ

1 yıldır sevgili olduğu kişiyle nikah masasına oturan ancak bu mutlu gününden tam 12 gün sonra hayatının şokuyla yüzleşen A.K., nişanlısının bazı tuhaflıkları olduğunu fakat aslında kadın değil erkek olduğunu asla tahmin etmediğini söyledi. Eşinin yüzünde sürekli peçeyle gezdiğini söyleyen A.K., nişanlısının annesinin ölümünü gerekçe göstererek resmi nikaha karşı çıktığını öne sürdü. Evlendikten sonra eşinin yüzünü gizlemeye devam ettiğini ve cinsel ilişkiden kaçındığını anlatan A.K., ailesinin durumdan şüphelenmesi üzerine kadını araştırdığını ve evlendiği kişinin aslında erkek olduğunu öğrendiğini belirtti. Hakkındaki tüm gerçekler gün yüzüne çıkan sahte gelin ise olayın polise intikal etmesi sonrasında amacının evlendiği kişiden para koparmak olduğunu itiraf etti. Şahıs hakkında 4 yıl hapis istemiyle dava açıldı.