32 operasyon geçirdi! Hedefi dünyanın en büyük elmacık kemiklerine sahip olmak

Dünyanın en büyük dudaklarına sahip olmak için bıçak altına yatan Andrea Ivanova, yeni hedefini duyurmaktan çekinmedi.

32 operasyon geçirdi! Hedefi dünyanın en büyük elmacık kemiklerine sahip olmak

Dünyada estetik çılgınlığı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu çılgınlığa ayak uyduran ve 32 defa bıçak altına yatan Andrea Ivanova, dünyanın en büyük dudaklarına sahip olmayı başardı. Genç kız dünyanın en büyük dudaklarına sahip olabilmek için 20 bin sterlinden fazla para harcadığını söyledi.

32-operasyon-gecirdi-hedefi-dunyanin-en-buyuk-elmacik-kemiklerine-sahip-olmak.jpg

DAHA FAZLA DOLGU YAPTIRIRSA ÖLEBİLİR
Şimdiye kadar 32 estetik operasyon geçiren 27 yaşındaki Andrea Ivanova, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yaşamını sürdürüyor. Ivanova, yeni hedefinin dünyanın en büyük elmacık kemiklerine sahip olmak olduğunu dile getirdi. Fenomen isim, "Tatlı acılara alışığım. Hedefime ulaşacağım" şeklinde açıklama yaptı. Ivanona, doktorunun onu ağzındaki herhangi bir ağrıya dikkat etmesi ve yeni bir dolgunun ölümüne neden olabileceği konusunda uyardığını da sözlerine ekledi.

32-operasyon-gecirdi-hedefi-dunyanin-en-buyuk-elmacik-kemiklerine-sahip-olmak-001.jpg

DOLGU İĞNELERİNE BAĞIMLI OLDUĞUNU SÖYLEDİ
Ivanova,büyük dudaklara sahip olmanın getirdiği risklere rağmen, dolgu iğnelerine bağımlı olduğunu ifade etti. “Doktorum çeneme dolgu yaptırırken yine aşırıya kaçtığımı düşündüğünü söyledi. Ama bunu dudaklarım için de söylemişti.Daha fazlasını yapmaya kararlıyım çünkü çenemi uzatmam ve keskinleştirmem gerektiğini düşünüyorum. Bu rekoru o kadar çok istiyorum ki, bunun için savaşmaya hazırım. Buraya kadar geldim ve ne kadar harcadığımı düşünemiyorum bile. Çok fazla enjeksiyon yapıldı ve daha fazlası gelecek” ifadelerini kullandı.