İddialı kadın yarışmacı Survivor All Star’dan elendi

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü reyting rekorları kıran sevilen yarışma programı Survivor All Star’ın bu akşamki yeni bölümünde bir eleme heyecanı daha yaşanacak. Eleme düellosunun kaybedeni bu akşam yarışmaya veda edecek.

İddialı kadın yarışmacı Survivor All Star’dan elendi

Her bölümü izlenme rekorları krıan fenomen yarışma programı Survivor All Star’ın bu akşamki yeni bölümü de heyecanla bekleniyor. Haftanın eleme heyecanının yaşanacağı programda bu hafta adaya kim veda edecek. Bu hafta yarışmadan kim elenecek merak ediliyor. Merve Aydın mı, Aysu mu, Aleyna mı, Berna mı bu hafta Survivor All Star’a kim veda edecek?

YARIŞMACILAR SURVİVOR’DA KALABİLMEK İÇİN MÜCADELE VERECEK

Survivor All Star’ın bu akşamki yeni bölümünde eleme düellosu heyecanı yaşanacak. Haftanın dokunulmazlık oyunları oynandı ve haftanın eleme adayları belirlendi. 4 eleme adayından hangisi gidecek merak edilirken 4 yarışmacı arasında bu akşam nefes kesen bir düello oyunu oynanacak. Kırmızı takımdan Merve Aydın ve Aleyna’nın mavi takımdan ise Aysu ve Berna’nın yer aldığı eleme potasında yarışmacılar bireysel olarak adada kalma mücadelesi verecek.

SURVİVOR ALL STAR 2024 BU HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor All Star 2024’ün bu haftaki eleneni merakla araştırılıyor. 4 yarışmacıdan biri bu hafta Survivor All Star’a veda etti. Merve, Aysu, Aleyna ve Berna'nın yarıştığı düello oyununda yarışmaya veda eden isim Aysu oldu.