Özgür Özel çok net konuştu: İstifa edeceğim

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den siyaset manşetlerini hareketlendiren bir açıklama geldi. 2028 yılında yapılacak seçimlere vurgu yapan Özel, çok net bir mesaj verdi. Özgür Özel’in açıklamaları kısa sürede gündem oldu.

Özgür Özel çok net konuştu: İstifa edeceğim

Halk TV’de gazeteci İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2028 seçimlerine vurgu yaparak çok net mesajlar verdi. 2028 yılında yapılacak olan seçimleri hatırlatan Özel, ‘CHP’yi iktidar yapamazsam o gece buraya çıkıp istifa edeceğim. Siyaseti o gün bırakacağım’ dedi. İşte CHP lideri Özgür Özel’in açıklamalarından öne çıkan başlıklar…

ÖZGÜR ÖZEL’DEN EMEKLİ MAAŞI YORUMU

Halk TV ekranlarında yayınlanan Yeni Bir Sabah Programı’na konuk olan ve gazeteci İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtlayan Özel, hem emeklilerin hem de dar gelirlilerin sorunlarına vurgu yaptı ve ‘Bugün 10 bin lirayı 17 bin lira yapın emekli için. Bu işten en çok faydayı yine iktidar partisi görür. Ama işin bir vicdani tarafı var.’ dedi. Emekli maaşının asgari ücretin altında olmaması gerektiğine vurgu yapan Özel, ‘İlk seçim vaadim olarak da açıkladım. Burada tekrar edeceğim. Emekli maaşı asgari ücretin altında olamaz diye bir madde koyacağız.’ dedi.

ozgur-ozel-cok-net-konustu-istifa-edecegim.jpg

2028 SEÇİMLERİ İÇİN İDDİALI ÇIKIŞ

Programdaki konuşmasında 2028 yılında yapılacak seçimlere de değinen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, çok iddialı bir çıkışta bulundu. 2028 yılında yapılacak olan seçimleri hatırlatan Özel, ‘CHP’yi iktidar yapamazsam o gece buraya çıkıp istifa edeceğim. Siyaseti o gün bırakacağım.’ dedi. Özel’in bu iddialı çıkışı siyaset gündeminde de geniş yankı buldu.