İYİ Parti’de istifalar devam ediyor! Meral Akşener’in gidişi yaprak dökümünü durduramadı

İYİ Parti’de yaprak dökümü devam ediyor. Meral Akşener döneminin kapanması da partideki yaprak dökümünü durduramadı. İYİ Parti’de yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu seçilmişti. Bugün partide bir istifa daha yaşandı.

İYİ Parti’de istifalar devam ediyor! Meral Akşener’in gidişi yaprak dökümünü durduramadı

İYİ Parti’de yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu seçilmiş ve Meral Akşener dönemi sona ermişti. 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yapılan genel başkan seçimlerini oy çokluğuyla Müsavat Dervişoğlu kazanmıştı. İstifa rüzgarının yaşandığı İYİ Parti2de Meral Akşener’in gidiş, de bu rüzgarı dindiremedi. İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifasını duyurdu. İşte detaylar…

İYİ PARTİ’DE BİR İSTİFA DAHA

İstifa depreminin yaşandığı İYİ Parti’de istifa açıklamaları peş peşe gelirken yapılan başkanlık seçimi ve Meral Akşener’in gidişi de istifa rüzgarını dindiremedi. Partiden istifa eden isim bu kez Antalya Milletvekili Aykut Kaya oldu. İYİ Parti2den istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyuran Kaya, ‘İYİ Parti’de milletimize ve ülkemize hizmet etme koşullarının ortadan kalktığını üzülerek görmekteyim’ ifadelerine yer verdi.

iyi-parti-de-istifalar-devam-ediyor-meral-aksener-ini-gidisi-yaprak-dokumunu-durduramadi.jpg

İYİ PARTİ’NİN SANDALYE SAYISI AZALIYOR

Sosyal medya hesabından istifa kararını açıklayan ve bu kararın kendisi için de kolay olmadığını belirten İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, ‘Büyük bir heyecan ve umutla dahil olduğum İYİ Parti’de milletimize ve ülkemize hizmet etme koşullarının ortadan kalktığını üzülerek görmekteyim. Bu nedenle İYİ Parti üyeliğimden istifa etme kararı aldım. Bu karar şahsım için kolay olmamış ancak milletimize ve Antalya’mıza daha iyi hizmet edebilmek adına gerekli olduğunu düşündüğüm bir adımdır. Bugünden sonra da siyasete, milletimizin menfaatlerini her şeyin üstünde tutarak devam edeceğim. Gelecek günlerde de, ülkemiz ve milletimiz için daha güzel yarınlar inşa etmek adına azim ve kararlılıkla çalışacağımı belirtmek isterim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.’ notunu ekledi. Aykut Kaya’nın istifasının ardından İYİ Parti’nin TBMM’deki sandalye sayısı 36’ya düştü.