Onaylı randevu sistemi için yeni karar! Kurban Bayramı’ndan sonra başlıyor

Hastanelerdeki randevu sorununa çözüm için yeni bir adım atılmış ve onaylı randevu sistemine geçilmişti. Vatandaşın hastane randevusuna rahat bir şekilde ulaşabilmesi için başlatılan bu uygulamanın kapsamı genişliyor.

Onaylı randevu sistemi için yeni karar! Kurban Bayramı’ndan sonra başlıyor

Hastaneden randevu almak isteyen vatandaşlar onaylı randevu sistemine geçiş ile artık muayene randevularını daha kolay şekilde ve beklemeden alabiliyor. Yeni uygulama ile hastanelerdeki randevu sorununun çözülmesi amaçlanırken bu uygulamanın kapsamının genişletileceği duyuruldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan yapılan açıklamada artık tetkiklerle ilgili de onaylı randevuya geçileceği bilgisine yer verildi. Yeni uygulama Kurban Bayramı’ndan hemen sonra başlayacak. İşte detaylar…

ONAYLI RANDEVU SİSTMEİNİN KAPSAMI GENİŞLİYOR

Hastanelerdeki randevu sorunu vatandaşları isyan ettirmiş ve randevu bulmakta güçlük yaşayan vatandaşlar sık sık bu sorunu dile getirmişti. Vatandaşların sesini duyan Sağlık Bakanlığı, randevu sorununa çözüm için yeni bir uygulama başlattı. Muayene olmak isteyenler için başlatılan onaylı randevu sistemiyle randevu sorununun çözümü amaçlanıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, muayenede geçerli olan onaylı randevu sisteminin kapsamının genişleyeceğini duyurdu.

onayli-randevu-sistemi-icin-yeni-karar-kurban-bayramindan-sonra-basliyor.jpg

ARTIK TETKİKLERDE DE GEÇERLİ OLACAK

Sağlık Bakanı Koca’dan yapılan açıklamada onaylı randevu sisteminin kapsamının genişleyeceği bilgisine yer verildi. Alınan yeni kararla ilgili bilgi veren Bakan Koca, muayenelerde olduğu gibi tetkiklerde de onaylı randevu sisteminin devreye gireceğini duyurdu. Yeni uygulamanın Kurban Bayramı’ndan sonra başlayacağını aktaran Bakan Koca, son günlerde gündem olan kuduz vakalarıyla ilgili de yorumda bulundu. Kuduz vakalarında yaşanan artışa dikkat çeken Sağlık Bakanı, ‘Bir tedbir alınması gerektiği kuduz vakalarının artışından da belli. Peki, tedbir ötanazi mi olmalı? Açıkçası insani olarak gönlüm ötanaziden taraf değil.’ dedi.