Kuyruklu bebek şoku doktorları harekete geçirdi! Gördüklerine inanamadılar

Doktorları bile şoke eden kuyruklu bebek vakası ile ilgili detaylar merak ediliyor. 3 aylık bebekte karşılaşılan bu vaka doktorlara büyük bir şok yaşattı. Karşılaştıkları vaka üzerine hemen harekete geçen doktorlar durumu rapor etti.

Kuyruklu bebek şoku doktorları harekete geçirdi! Gördüklerine inanamadılar

3 alık olan bir bebekte çok nadir rastlanan bir vaka ile karşılaşıldı. Kuyruklu bebek şoku kısa sürede haberlere de konu oldu. Hindistan’da karşılaşılan bu vaka doktorları da dumur ederken çocuğun sağlık sorununu rapor eden doktorlar, bunun rapor edilen 40. vaka olduğunu belirtti. Bebeğin kuyruğunun çıkarılması için ameliyat kararı alındı ve operasyon başarılı bir şekilde tamamlandı.

AİLE HASTANEYE KOŞTU

Hindistan’da yaşandığı aktarılan olayla ilgili tüm detaylar araştırılıyor. The Times of India Gazetesi’nin yer verdiği haberde; Hindistan’ın Sind eyaletinin Haydarabad kentinde ikamet eden bir ailenin Ocak ayında küçük bebeklerinde fark ettikleri sağlık sorunu üzerine hemen hastaneye koştukları aktarıldı. Ailenin başvurusu üzerine Tüm Hindistan Tıp Bilimleri Enstitüsü çocuk cerrahlarından oluşan bir ekip bebeği muayene etti ve kuyruğun çıkarılması için operasyon kararı aldı.

kuyruklu-bebek-soku-doktorlari-harekete-gecirdi-gorduklerine-inanamadilar.jpg

KUYRUK AMELİYATLA ÇIKARILDI

Kuyruğun çıkarılması için yapılan operasyonun ardından bebeğin sağlık durumu merak edildi. Kuyruk ameliyatla çıkarıldı ve aradan geçen 6 aylık bir zaman diliminin ardından bebeğin sağlık durumunun da iyiye gittiği bilgisine yer verildi. Ameliyatın başarılı bir şekilde gerçekleştiği kaydedilirken operasyonun yapıldığı hastanede Pediatrik Cerrahi Bölüm Başkanı olan Shasanka Shekar Panda ise yaptığı açıklamada; insan kuyruğunun çok nadir görülen bir durum olduğunu belirtti ve tıp literatüründe bu şekilde 40 vaka bildirildiğini de ekledi.

kuyruklu-bebek-soku-doktorlari-harekete-gecirdi-gorduklerine-inanamadilar-001.jpg