Ogeday Survivor’dan ayrıldı mı? Kıyafetlerini alıp çekip gitti

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star yarışmasında her bölüm heyecanla takip ediliyor. Yeni bölüm tanıtımları da büyük bir heyecanla beklenen fenomen yarışma programında gündem Ogeday Girişken.

Ogeday Survivor’dan ayrıldı mı? Kıyafetlerini alıp çekip gitti

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor All Star’ın bu haftaki yeni bölümleri yine çok konuşuluyor. Parkurlardaki mücadeleden ada yaşantısına kadar her detayıyla gündemde olan Survivor All Star yarışmacıları bu hafta da dokunulmazlık mücadeleleriyle hırslarını ortaya koyuyor. Zaman zaman sinirlerin gerildiği ve kavgaların yaşandığı Survivor’ın bu akşamki yeni bölümünde neler yaşanacak merak ediliyor. Survivor izleyicisi Ogeday Girişken ile ilgili araştırmalarını da sürdürüyor. All Star sezonunda mavi takım kadrosunda yer alan Ogeday Girişken’in Survivor’dan ayrıldığı iddiası sosyal medyada gündem olurken Ogeday neden yok? Ogeday Survivor’dan ayrıldı mı? Ogeday elendi mi? Ogeday diskalifiye mi oldu? Survivor Ogeday nerede, Ogeday yarışmayı bıraktı mı gibi sorularda arama motorlarında yer almaya başladı. İşte merak edilen detaylar…

OGEDAY NEDEN YOK?

Survivor All Star’da şok eden gelişmeler yaşanıyor. Sevilen programın her bölümü nefes kesmeye devam ederken bu hafta yine şok eden gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Mavi takım yarışmacılarından Ogeday Girişken’le ilgili gelişmeler izleyici tarafından merakla takip edilirken takım arkadaşlarından Yasin’in açıklaması ise ‘Ogeday Survivor’ı bıraktı mı?’ sorusunu beraberinde getirdi.

ogeday-survivor-dan-ayrildi-mi-kiyafetlerini-alip-cekip-gitti.jpg

OGEDAY SURVİVOR ALL STAR’DAN AYRILDI MI?

Survivor All Star 2024’ün yeni bölüm tanıtımı ekrana damga vurdu. Acil durum konseyinde mavi takım yarışmacılarından Yasin Obuz’un açıklaması büyük bir şaşkınlık yarattı. Yasin, takım arkadaşı Ogeday için ‘Ogeday üst eşofmanını giydi… Sonra da ayakkabısını bağlamaya başladı, ayakkabısını giydi… Ne yapıyorsun sen dedim, aynı şeyi düşünüyorsak sakın yapma dedim…’ şeklindeki ifadeleri Ogeday’ın yarışmayı bıraktığına dair yorumları beraberinde getirdi. Herkes büyük bir merakla Ogeday’la ilgili gelişmeleri araştırırken yeni bölüm heyecanla beklenmeye başlandı. Ogeday Girişken’le ilgili tüm detayların ve Survivor All Star’a devam edip etmediğinin bu akşamki yeni bölümde belli olması bekleniyor.

ogeday-survivor-dan-ayrildi-mi-kiyafetlerini-alip-cekip-gitti-001.jpg