Tarım Kredi İndirimi Kapış Kapış Gidecek! 2 Gün Süreniz Var Acele Edin

Tarım Kredi Market kapış kapış gidecek yeni indirimli ürünlerini duyurdu. Tarım Kredi ayçiçek yağı ve toz şeker indirimi kaçırılmaz. İşte tarım kredinin yeni indirimli fiyat listesi…

Tarım Kredi İndirimi Kapış Kapış Gidecek! 2 Gün Süreniz Var Acele Edin

Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünleri ile tüketicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Peş peşe indirim fırsatlarını duyuran Tarım Kredi de bu defa ayçiçek yağı ve toz şeker fiyatları en dibe çekildi. Tarım Kredi marketin yeni indirimli ürünler listesi ortaya çıktı. Yeni katalogda kampanyalı ürünler genellikle temel gıda ürünlerinden oluşuyor. Bomba indirim fırsatları ile dikkatleri üzerine çeken Tarım Kredi Market Kampanyayı 2 gün süreyle sınırlı tutuyor. Kaçırılmayacak fırsatlarla dolu yeni tarım kredi indirimini yakalamak isteyenler acele etsin.

TARIM KREDİ'DEN BOMBA İNDİRİM

Tarım Kredi Kooperatif Market ayçiçek yağı toz şeker yumurta gibi ürünlerde fiyatları sabitledi. Son dönemlerde yaşanan fiyat artışına inat çok ekonomik fiyatlara satış yapan Tarım Kredi marketin 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 135 TL'den raflarda yer almaya devam ediyor. 2 gün sürecek de indirimi duyuran Tarım Kredi Market, ekonomik alışveriş yapmak isteyen tüketicileri davet etti.

Ayrıca Tarım Kredi marketin yeni indirim listesi içinde yumurta fiyatları, zeytinyağı fiyatları, toz şeker fiyatları da düştü. Kaliteli ve hesaplı alışverişin adresi olan Tarım Kredi Kooperatifi marketin indirimli fiyatları 23 Haziran'a kadar geçerli olacak. Bu tarihe kadar en yakın Tarım Kredi Market mağazasına uğrayarak Hesaplı ve kaliteli alışveriş yapabilirsiniz.

Ayrıca Tarım Kredi markette 15 günde bir yeni indirimlerde görücüye çıkıyor. Yine bu indirimlerden de faydalanmak için Tarım Kredi marketin resmi internet sitesini ya da sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.