Kırmızı ette DEV İNDİRİM başladı! Fiyatlar dibi gördü yetişen hemen kapar

Son dönemde kırmızı et fiyatlarında yaşanan yükseliş vatandaşın cebini zorlarken sofralarda kırmızı et görmek de neredeyse hayal oldu. Sofralarınıza kırmızı eti en uygun fiyata taşıyacak indirim haberi ise az önce geldi.

Kırmızı ette DEV İNDİRİM başladı! Fiyatlar dibi gördü yetişen hemen kapar

Yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte kırmızı et fiyatları da yakından takip edilmeye ve mercek atına alınmaya başlandı. Kurban Bayramı’na sayılı günler kalırken kırmızı et fiyatları merak ediliyor. Vatandaşlar bu süreçte market indirimlerini ve market raflarındaki etiketleri de yakından inceliyor. Uygu fiyata temiz içerikli et almak isteyen vatandaşlar marketlerin başlattığı indirimleri takip etmeye devam ediyor. Vatandaşın yüzünü güldüren kırmızı et indirimi haberi Migros ve BİM’den geldi. BİM ve Migros’ta kırmızı et fiyatları dibi gördü. İşte kırmızı et fiyatları ve tüm detaylar…

KIRMIZI ETTE DEV İNDİRİMİ

Kurban Bayramı yaklaşıyor ve yaklaşan bayramla birlikte et fiyatları da yakından araştırılıyor. Son dönemde kırmızı et fiyatları büyük artış yaşarken yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte kırmızı et fiyatlarındaki son durum ne, kırmızı et fiyatlarındaki artış devam ediyor mu sorularına yanıt aranmaya başlandı. Kırmızı etin kilosu ne kadar, et fiyatlarında son durum ne oldu, et fiyatları düştü mü gibi sorular yanıt bulurken market indirimleri de bu süreçte yakından takip ediliyor. Migros ve BİM markette kırmızı ette dev indirimler başladı.

kirmizi-ette-dev-indirim-basladi-fiyatlar-dibi-gordu-yetisen-hemen-kapar-001.jpg

ET FİYATLARI DÜŞÜŞE GEÇTİ

Et ve Süt Kurumu tarafından ete yapılan yüzde 25 oranındaki zammın ardından kırmızı et fiyatları büyük oranda artmıştı. Vatandaşlar ise gelen zamma isyan etmiş ve kırmızı et fiyatlarındaki yükselişin durdurulmasını istemişti. Vatandaşın sesi duyuldu ve Kurban Bayramı öncesinde kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşanmaya başlandı.

kirmizi-ette-dev-indirim-basladi-fiyatlar-dibi-gordu-yetisen-hemen-kapar.jpg

400 GR DANA KIYMANIN FİYATI 160 TL’YE KADAR DÜŞTÜ

Kırmızı et fiyatlarında başlayan düşüş market raflarına da yansımaya başladı. Migros ve BİM markette de et fiyatlarına önemli indirimler geldi. BİM markette Emin yüzde 20 yağlı 400 gr dana kıymanın fiyatı 165 TL’ye kadar indi. Migros markette ise 400 gr Uzman Kasap yüzde 15 yağlı dana kıymanın fiyatı 205,905 TL’ye indi. Et fiyatlarına yansıyan indirimle birlikte zincir marketlerde de kırmızı et fiyatlarına özel kampanyalar başladı. Marketlerin düzenlediği indirim kampanyaları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.