Hazır Olun! İslam Memiş Açıkladı: Uçuşa Geçecek

Altına para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten piyasalara ilişkin bayram dönüşü yorumlar geldi. İslam Memiş, yatırımcıya hazır olun dedi.

Hazır Olun! İslam Memiş Açıkladı: Uçuşa Geçecek

9 günlük Bayram tatilinin ardından bugün piyasaların yeni durumu merak ediliyordu. Hem düğün sezonunun açılması hem de Bayram tatilinin sona ermesi ile birlikte altın ve para piyasaları yeniden ivme kazandı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'te yatırımcıya hazır olun çağrısı yaptı. Çünkü Piyasalar resmen uçuşa geçecek. Peki güncel altın fiyatları ne kadar? İslam Memiş altın yorumları ne oldu?

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte hem düğün sezonu açıldı hem de Kurban Bayramı tatili dönüşüp Piyasalar hareketlendi. O sebeple altın fiyatları Yeni haftaya hareketli başladı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Tatil dönüşü yeni altın yorumları ile yatırımcıya umut verdi. Peki altın düşecek mi, yoksa çıkacak mı? 22 Haziran güncel altın fiyatları ne kadar?

İSLAM MEMİŞ ALTIN YORUMLARI YAYINLANDI

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Bayram tatili dönüşü Altın fiyatlarını değerlendirdi. Yatırımcılar için güvenilir Liman olan altın Mayıs ayında gözle görülür bir düşüş yaşamıştı. Ancak kurban bayramının bitmesi ve piyasaların açılması ile birlikte Altın fiyatlarında Hareketlilik var. Yaz aylarının da gelmesiyle düğün sezona açıldı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş Bu sebeple altın piyasalarında önemli hareketler olacağını bildirdi.

hazir-olun-islam-memis-acikladi-ucusa-gececek.jpg

KEMERLERİ BAĞLAYIN UÇUŞ BAŞLIYOR

Altın fiyatları mayıs ayı boyunca dalgalı bir seyir izlerken ons altın ve gram altında Durgun bir seviye olmuştu. Ancak son günlerde Altın fiyatlarında yeni rekorların geleceği konuşuluyor. Özellikle ons Altın fiyatlarının 3.000 doları aşacağı iddialar arasında.

Bayram tatili dönüşü değerlendirmelerini yapan ve piyasalardaki beklentilerini açıklayan İslam Memiş “Yurt içi piyasalarda bu hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz kararını takip edeceğiz. Yurt dışı piyasalarda takip edeceğimiz önemli bir veri yok. Bu hafta altın, gümüş ve euro alımları için son hafta. Dolar karşısında bu hafta ki düşüşlerin yılın son alımları olduğunu söyleyebilirim.” Dedi.

SON ALIM FIRSATI OLABİLİR

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ons Altın fiyatlarında 2280 dolar seviyelerinin Yılın son alım fırsatı olacağını vurguladı. Temmuz ayından itibaren piyasalarda hızlı bir Yükseliş beklediğini dile getiren İslam Memiş, o sebeple yatırım yapmayı düşünenlerin mutlaka bu seviyeleri değerlendirmesi gerektiğine dikkat çekti.

Altın ve para piyasaları uzmanı, Temmuz ayında özellikle manipülasyonlar olabileceğini de belirtirken yatırımcıların dikkatli ve emin adımlarla ilerlemesi gerektiğini vurguladı.