Emekliye TBMM’den sabah müjdesi! 10.000 TL EK PARA kabul edildi

TBMM’den 16 milyon emekliye sabah sabah müjdesi geldi. 10.000 TL ek para ödemesi kabul edildi.

Emekliye TBMM’den sabah müjdesi! 10.000 TL EK PARA kabul edildi

Emekli maaşı alanlar için yeni bir TBMM kararı çıktı. Bir süredir beklenen ek para düzenlemesi kabul edildi. Emekliler 10.000 TL’lik ek ödeme almaya hak kazanacak. SSK Bağ-kur 4C emeklisi maaş aralığına göre para alacak. Bayram öncesi emekliliği rahatlatacak ek para ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından duyuruldu. Üç kamu Bankası’na maaşını taşıyan emekliler, Kurban Bayramı’nı rahat geçirecek. İşte kamu bankalarının güncel promosyon tutarları…

Emekli maaşı alan 16 milyondan fazla vatandaş için bayram öncesi yapılacak ek para ödemeleri şekillenmeye devam ediyor. SSK Bağ-kur memur emeklisi 16 milyon vatandaş, temmuz zammını beklerken bir yandan da bankaların promosyon kampanyalarına yoğunlaşmış durumda. Emekliye yönelik promosyon ücretleri kamu bankaları tarafından yeniden belirlendi. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank‘ın emekli maaş promosyonu kampanyaları TBMM’de de onaylandı. Verilecek yeni miktar ortalama 10.000 TL oldu. Maaş aralığına göre değişen promosyon ödemesi yapan Kamu bankalarının güncel tutarları ve başvuru şartları haberimizde…

emekliye-tbmmden-sabah-mujdesi-10-000-tl-ek-para-kabul-edildi-2.jpg

EMEKLİYE ORTALAMA 10.000 TL ÖDEME

Türkiye’deki emekliler için promosyon kampanyaları 2017 yılından bu yana yapılıyor. Ancak bankalar son iki yıl içinde promosyon tutarlarını ciddi düzeyde arttırdı. Kamu bankaları ise son güncellemeyi seçim öncesi yaptı. Emekli kamu bankaları tarafından sunulacak yeni promosyon 8000 TL ile 12.000 TL arasına yükseldi.

Maaş aralığına göre ortalama 10.000 TL ödeme yapan kamu bankaları, Kurban Bayramı öncesinde de emeklilere çağrı yaptı. Emekli maaşını üç yıllığına taşıyan ve ziraat Bankası Vakıfbank ya da Halkbank aracılığıyla alma kararı veren emekliler tam 10.000 TL’lik ödeme alacak. Bu ödeme karşılıksız ve geri ödemesiz olarak tamamen promosyon desteği sağlanacak.

ÖLÜM AYLIĞI ALANLARA 5000 TL PROMOSYON

Ziraat bankası Vakıfbank ve Halkbank ölüm aylığı alanlara da promosyon desteği veriyor. Dul ve yetim aylığı alanlar da maaşlarını taşımaları durumunda hisse oranlarına bakılmadan kamu bankalarından 5000 TL promosyon ödemesi alabiliyor.

emekliye-tbmmden-sabah-mujdesi-10-000-tl-ek-para-kabul-edildi-1.jpg

BAŞVURU SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Bayram öncesi nakit sıkışıklık yaşayanlar için kamu bankalarında başvuru süreci devam ediyor. Başvuru için mobil bankacılık, internet bankacılığı ya da şubeleri kullanabilirsiniz. Başvurunun tamamlanması sonrası ödeme üç iş günü içinde emekliye yatırılıyor.