Emekliye ÇİFT MAAŞ! Haziran Bitmeden Yatacak

SSK ve BAĞ-KUR emeklisine çift maaş sürprizi. Haziran ayı bitmeden çifte ödeme emeklinin IBAN numarasına yatacak.

Emekliye ÇİFT MAAŞ! Haziran Bitmeden Yatacak

Milyonlarca emekli, Temmuz zammını Beklerken bir yandan da Haziran ayı ödemelerini takip ediyor. SSK ve bağ-kur emekli maaşı ödeme takvimi bayramda da işlemeye devam etmişti. Şu anda da sürüyor. Emekliye bir sürpriz haberde çift maaş olarak geldi. Emekli maaşını alanlara yanında bir maaş daha yatacak. Bankalar arasında kızışan promosyon rekabeti emeklilere ciddi bir kazanç sağlıyor. Yeni promosyonlar adeta emekli için ek gelir fırsatı sunuyor. İşte emekli maaşı alanlara bankaların çifte maaş gibi fırsatları…

Emekli maaş zammı için geri sayım devam ederken bankalarda harekete geçti. Birçok bankada emekli promosyon Güncellemeleri başladı. Ancak güncelleme yapılmasa bile bankaların emekliye sağladığı promosyonlar son derece yüksek ve cazip. Temmuz ayından itibaren ise emekliler için 20.000 TL seviyesine çıkacak promosyon ödemeleri bekleniyor. Milyonlarca emekli için yeni promosyon listesi ve önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeler haberimizde…

EMEKLİYE HAZİRAN SONUNA KADAR ÖDEMELER VAR

16 milyon SSK bağ-kur memur emeklisine EYT emeklisi vatandaş için bankalarda promosyon fırsatları devam ediyor. Birçok banka rakamlarının seçim öncesinde arttırmıştı. Kamu bankaları da artış yapan bankalar arasında yer almıştı. Şimdi temmuz zammı öncesi emekliye yeni promosyon artışı gündemde ancak Mevcut durumda kamu bankaları ve özel bankalar yine de cazip ödemeler yapıyor.

Haziran ayı itibarıyla kamu bankalarının verdiği promosyon miktarları maaş aralığına göre 8.000 TL ile 12.000 TL arasında oluyor. Özel bankalarda ise bu rakam yine maaş aralığına ve ek koşullara göre 10.000 TL ile 18.000 TL arasında değişiyor. Bankalar dul ve yetim aylığı alanlara ise 5.000 ila 6000 TL arasında ödeme yapıyor.

TEMMUZ ZAMMI İLE DAHA DA YÜKSELECEK

Emekliye bankaların ödediği promosyon fırsatları Temmuz ayında yapılacak maaş zammı ile daha da yükselecek. Gelen son bilgilere göre bankalar şimdiden hazırlıklarına başladı. Emekliye verilen promosyonların temmuzda 20.000 TL'ye kadar yükseltilmesi bekleniyor. Bu konuda özel bankaların önemli adımlar atacağı tahmin ediliyor. 3 Temmuz tarihinde emekli maaş zammının belli olması ile birlikte yeni promosyon listeleri de ortaya çıkacak.