Emeklinin hesabına 3000 TL nakit para yatacak! Ödeme takvimi belli oldu hesaplarınızı kontrol edin

Emekli vatandaşların araştırmaları dahilinde olan emekli bayram ikramiyesi ödemeleri ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Kurban Bayramı’na sayılı günler kalırken emekli bayram ikramiyelerinin yatacağı tarih de merak ediliyor.

Emeklinin hesabına 3000 TL nakit para yatacak! Ödeme takvimi belli oldu hesaplarınızı kontrol edin

Emeklilere Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda 2 kez emekli bayram ikramiyesi ödenmektedir. Bu yıl da Ramazan Bayramı’nda 3000 TL ikramiye ödemesi alan emekliler, Kurban Bayramı’nda da 3000 TL ikramiye ödemesi alacak. Emekli bayram ikramiyelerine yüzde 50 oranında zam gelmiş ve ikramiyeler 3 bin TL’ye yükselmişti. Şimdi tüm gözler Kurban Bayramı emekli bayram ikramiyesinin ödeneceği tarihe çevrildi. Kurban Bayramı tarihi ve bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih araştırılıyor.

3000 TL İKRAMİYE ÖDEMESİ YATACAK

2024 Kurban Bayramı’na az bir süre kaldı. Yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte emekli bayram ikramiyesi ödemeleri de merak edilmeye başlandı. Bilindiği gibi emekli vatandaşlara Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda iki kez ikramiye ödemesi yapılıyor. Emekliler, Ramazan Bayramı’nda 3000 TL, Kurban Bayramı’nda 3000 TL olmak üzere toplamda 6000 TL bayram ikramiyesi alıyor. Bu yıl zam gelen ikramiye ödemeleri ilk kez Ramazan Bayramı’nda zamlı haliyle hesaplara yatırıldı. Şimdi tüm gözler Kurban Bayramı’na çevrildi. 3000 TL ikramiye ödemesi ne zaman hesaplarda olacak merak ediliyor. Emeklinin hesabına 3000 TL nakit olarak ikramiye ödemesi yatacak.

emeklinin-hesabina-3000-tl-nakit-para-yatacak-odeme-takvimi-belli-oldu-hesaplarinizi-kontrol-edin.jpg

İKRAMİYE ÖDEMESİ TAKVİMİ

Kurban Bayramı ikramiye ödemelerinin hesaplara yatacağı tarih araştırılıyor. Bakanlık tarafından belirlenen ödeme takvimi dahilinde hesaplara yatan ikramiye ödemeleri kapsamında henüz Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödemelerinin hesaplara yatacağı tarih açıklanmadı. İkramiye ödemeleri genellikle bayramdan önce hesaplara yatıyor. Bu yıl Kurban Bayramı 16 Haziran 2024 tarihinde başlayacak. İkramiye ödemelerinin ise 10 Haziran’dan önce hesaplara yatırılması bekleniyor. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bayram ikramiyesi ödeme takvimiyle ilgili resmi açıklama geldikten sonra detayları sizlerle paylaşacağız…

emeklinin-hesabina-3000-tl-nakit-para-yatacak-odeme-takvimi-belli-oldu-hesaplarinizi-kontrol-edin-001.jpg

2024 KURBAN BAYRAMI TARİHLERİ

2024 yılında Kurban Bayramı ne zaman başlıyor, kaç gün ve hangi günlere denk geliyor hepsi araştırılıyor. 2024 Kurban Bayramı takvimi şöyle;

- 15 Haziran 2024 Cumartesi: Kurban Bayramı Arifesi

- 16 Haziran 2024 Pazar: Kurban Bayramı 1. Gün

- 17 Haziran 2024 Pazartesi: Kurban Bayramı 2. Gün

- 18 Haziran 2024 Salı: Kurban Bayramı 3. Gün

- 19 Haziran 2024 Çarşamba: Kurban Bayramı 4. gün