Emeklinin bayram ertesi yüzü gülecek! 12.000 TL ek ödeme şipşak hesaplarda

Kurban Bayramı ile birlikte emekli bayram ikramiyelerini alan emeklilere bayram ertesinde de sevindiren bir müjde geldi. Bayram sonrası yüzleri güldürecek olan 12 bin TL’lik ek ödeme şipşak emeklilerin hesabında olacak.

Emeklinin bayram ertesi yüzü gülecek! 12.000 TL ek ödeme şipşak hesaplarda

Emekli ve memurlar büyük bir heyecanla Temmuz ayını bekliyor. 2024 Temmuz zammını merak eden milyonlarca emeklinin gözü ve kulağı yapılacak olan zam oranında. Temmuz ayı iple çekilirken emekli vatandaşları heyecanlandıran yeni bir müjde geldi. Emekli promosyonlarında bankalar arası rekabet giderek artarken promosyon rakamları da günden güne yükseliyor. Son olarak emekliye tam 12.000 TL ek ödeme desteği haberi geldi. Milyonlarca emekliyi meraklandıran ek ödeme ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. İşte emekliye 12.000 TL ek ödeme desteği ile ilgili tüm merak edilenler…

BANKALAR KESENİN AĞZINI AÇIYOR

Milyonlarca emekli nefesini tuttu ve 2024 Temmuz zammını beklemeye başladı. Emekli ve memura 2024 Temmuz ayında yapılacak zam oranı merak edilirken bir yandan da bankaların sunduğu promosyon fırsatları takip ediliyor. Emekliyi bir nebze olsun rahatlatan promosyon ödemeleri günden güne daha da artarken bankalar kesenin ağzını açıyor. Emekli promosyonlarında bankalar arası rekabette giderek artmış durumda. Yaklaşan emekli zammı ile çok sayıda banka da harekete geçti. Temmuz ayında maaşlara yapılacak olan zamla birlikte promosyon rakamları da güncellenecek. Yeni emekli maaş zammı ile birlikte emeklilere en az 12 bin TL promosyon desteği sağlanması bekleniyor.

emeklinin-bayram-ertesi-yuzu-gulecek-12000-tl-ek-odeme-sipsak-hesaplarda.jpg

EMEKLİ MAAŞ ZAMMI PROMOSYONLARI DA ETKİLEYECEK

Hem kamu hem de özel bankalar tarafından emekli vatandaşlara çok cazip promosyon fırsatları sunuluyor. Temmuz ayında emekli aylıklarına yapılacak olan yeni zamla birlikte promosyon tutarlarının da güncellenmesi bekleniyor. Temmuz ayında bankaların emekli maaş promosyonlarında ciddi bir artışa gitmesi bekleniyor. Kamu bankaları gibi özel bankaların da Temmuz maaş zammıyla birlikte promosyonlarda artış yapacağı öngörülüyor. Temmuz ayındaki emekli maaş zammıyla birlikte özel bankalardaki promosyon tutarının 20 bin TL’yi aşması bekleniyor. Kamu bankalarının da emeklilere özel 15 bin TL’ye kadar promosyon vermesi bekleniyor. Şimdi ise tüm gözler Temmuz ayında yapılacak olan emekli ve memur maaşı zammında.