Elinde TL'si olanlar dikkat! İslam Memiş “Alım Fırsatı” Diyerek Duyurdu

Altın kahini İslam Memiş elinde TL'si olanlar için büyük alım fırsatını açıkladı. Parasını ona yatıran bu ay çok kazanacak.

Elinde TL'si olanlar dikkat! İslam Memiş “Alım Fırsatı” Diyerek Duyurdu

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde TL'si olan ve nasıl değerlendireceğini bilmeyenler için bomba bir tüyo açıkladı. Son dönemde altın ve gümüş Yükselişi dikkatlerden kaçmazken en çok kazandıracak yatırım aracı da belli oldu. Ünlü Ekonomist İslam Memiş, elindeki parasını değerlendirmek isteyenlere müthiş diyorlar verdi. Peki ne alınmalı? Hangi yatırım aracına yatırım yapılmalı?

Elindeki Türk lirasını değerlendirmek isteyen Milyonlarca kişi uzman isimlerin tüyolarını yakından takip ediyor. Son dönemlerde altın ve gümüş fiyatlarında yükseliş gözle görülür bir şekilde dikkat çekerken birkaç gündür geri çekilme yaşanmıştı. Ekonomist İslam Memiş ise yatırımcılara uyarıda bulundu ve alım fırsatının geldiğini söyledi. Peki altın alınır mı yoksa satılır mı? Gümüş yatırımı yapmak doğru mu?

Altın piyasası, İsrail ile İran arasındaki gerilimin azalmasıyla birlikte sert düşüşler yaşadı. Gerilim döneminde rekor seviyelere ulaşan ons altın, 2 bin 321 dolar seviyesine indi. Gram altın ise 2 bin 450 TL’den işlem görüyor. Bu dalgalanmalar, altın yatırımcılarını tedirgin ederken, uzmanların görüşleri merakla bekleniyor.

İSLAM MEMİŞ: "HER DÜŞÜŞ ALIM FIRSATI"

Ünlü ekonomist İslam Memiş, altın ve gümüş yatırımcılarına önemli uyarılarda bulundu. Memiş, ons altında yaşanan kazanç satışlarının rekor düşüşlere neden olduğunu belirterek, önümüzdeki hafta pazartesi ve salı günlerinde de düşüşlerin devam edebileceğini öngördü. Gram altının da ons altındaki negatif etkiden dolayı geri çekildiğini ifade eden Memiş, gümüş piyasasında da düşüş yaşandığını kaydetti. "Her düşüşü bir alım fırsatı olarak değerlendireceğiz," diyen Memiş, yatırımcılara düşüş dönemlerini fırsat olarak görmelerini tavsiye etti.

elinde-tlsi-olanlar-dikkat-islam-memis-alim-firsati-diyerek-duyurdu.jpg

PİYASADAKİ DALGALANMALARIN NEDENLERİ

Altın fiyatlarındaki sert düşüşler, İsrail ile İran arasındaki gerilimin azalmasıyla doğrudan ilişkilendiriliyor. Gerilim döneminde güvenli liman olarak görülen altın, yüksek talep nedeniyle rekor seviyelere ulaşmıştı. Ancak, gerilimin azalması ve piyasalardaki rahatlama, altın fiyatlarında sert düşüşlere yol açtı.

YATIRIMCILARIN ENDİŞELERİ

Altın piyasasındaki dalgalanmalar, yatırımcıların tedirgin olmasına neden oluyor. Özellikle ani düşüşler, altına yatırım yapanların stratejilerini gözden geçirmelerine yol açıyor. Uzmanlar, bu tür dönemlerde paniğe kapılmadan, piyasa dinamiklerini dikkatle takip etmelerini ve uzun vadeli yatırım stratejilerini korumalarını öneriyor.

NOT: Haberimiz yatırım tavsiyesi değildir. Bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır.