Dikkat SON GÜN! SSK, Bağ-Kur, 4C emeklisi için kritik uyarı

Emekli maaşı alanlar için son gün uyarısı yapıldı. SSK’da Bağkur 4C dahil bütün emeklileri kapsıyor.

Dikkat SON GÜN! SSK, Bağ-Kur, 4C emeklisi için kritik uyarı

Kurban Bayramı yaklaşırken emekliler için bankalardan önemli bir uyarı geldi. Akbank Yapı Kredi Bankası İş Bankası garanti Bankası ve Albaraka Türk bankaları rekor seviyede promosyon desteği yapacak. Ancak emeklilerin son gün detayına dikkat etmeleri gerekiyor. Başvuru için 31 Mayıs 2024 son tarih olarak verildi. Ödeme almak isteyen emeklilerin bugün mesai bitimine kadar başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?

EMEKLİYE SON GÜN UYARISI YAPILDI

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için kurban bayramı öncesinde promosyon destekleri devam ediyor. Bankalardan rekor ödemeler yapılırken emeklilerin son gün detayına dikkat etmeleri gerekiyor. Çünkü bankalar promosyonlarını aylık periyotlarda güncelliyor. Mayıs ayı promosyon ücretleri için bugün son gün. O sebeple emeklilerin başvuru işlemlerini bugün mesai bitimine kadar bankaların şubelerinden, mobil bankacılık hizmetlerinden ya da internet bankacılığı üzerinden yapmaları gerekiyor.

dikkat-son-gun-ssk-bag-kur-4c-emeklisi-icin-kritik-uyari-1.jpg

EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR

Kurban bayramı öncesinde emekliye ilaç gibi gelecek promosyon ücretleri bankalar tarafından sunulmaya devam ediyor. Emekliye en yüksek promosyon ücreti ise Akbank, ING bank, Yapı Kredi Bankası, Albaraka Türk ve garanti Bankası tarafından sunuluyor. Bu bankalarda en düşük promosyon miktarı 12.000 TL’ye yükselirken en fazla 18.000 TL ödeme yapılıyor.

dikkat-son-gun-ssk-bag-kur-4c-emeklisi-icin-kritik-uyari-2.jpg

EMEKLİYE ÖZEL EKSTRA AVANTAJLAR DA VAR

Ayrıca bankalar tarafından emeklilere özel ekstra avantajlar da sunuluyor. Bir çok banka bayram öncesi emekli kredisini düşük faiz oranıyla sağlarken aynı zamanda ücretsiz havale ve EFT, aidat kredi kartı kullanımı gibi ayrıcalıklar da sünüyor. Emekli maaş promosyonu almak istediğiniz bankayı seçerek promosyon kampanyalarına ilişkin detaylı bilgilere ulaşabilir, bugün mesai bitmeden başvurunuzu yaparak bayram öncesinde promosyon desteğinden faydalanabilirsiniz.