BİM’e Kamp Sandalyeleri Geliyor! 28 Mayıs BİM Aktüel İndirimleri Kaçmaz

BİM 28 Mayıs 2024 kataloğu ile Yazlık ürünler görücüye çıkıyor. Kamp sandalyeleri BİM markette en ucuz fiyatlarla satışta.

BİM’e Kamp Sandalyeleri Geliyor! 28 Mayıs BİM Aktüel İndirimleri Kaçmaz

Yeni BİM aktüel katalog indirimleri belli oldu. Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat garantisi ile dikkatleri üzerine çeken BİM market yazlık ürünleri görücüye çıkarıyor. 28 Mayıs BİM aktüel kataloğu ile gelecek indirimli ürünler arasında özellikle kamp sandalyeleri öne çıkıyor. Parklarda, bahçelerde, sahillerde, plajlarda konforlu bir şekilde kullanabileceğiniz kamp sandalyelerinin fiyatı da oldukça uygun.

28 MAYIS BİM AKTÜEL KATALOĞU KAMP SANDALYESİ FİYATLARI

BİM 28 Mayıs 2024 aktüel ürünler listesi ile kamp sandalyeleri oldukça uygun fiyata geliyor. Yepyeni bir indirim listesini daha tüketicilere duyuran BİM market, sınırlı sayıda ürünlerini raflarına taşıyacak. BİM’de 28 Mayıs Cuma günü başlayacak olan indirimli ürün kampanyasında hesaplı fiyatları ile tam fiyat performans ürünü olan kamp sandalyelerinin özellikleri ve fiyatları şöyle:

METAL İSKELETLİ KATLANIR KAMP SANDALYESİ 1299 TL

Konforlu bir oturma düzeyi sağlayan metal iskeletli kamp sandalyesi son derece dayanıklı ve ergonomik bir tasarıma sahip. Katlanabililir özelliği sayesinde kolay taşınabilir olan kamp sandalyesi, Bahçe Park plaj gibi ortamlarda son derece kullanışlı.

PLASTİK KOLLU KATLANIR KAMP SANDALYESİ 199 TL

Yine katlanır özelliği olan plastik kollu kamp sandalyesi de hafif olması sebebiyle taşımaya son derece uygun. Kolay katlandığı için az yer kaplıyor ve bu sebeple de kullanımı ideal oluyor. Tam severler ve piknik Tutkunları için son derece uygun bir tercih olan kamp sandalyeleri, BİM market tarafından en uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

bime-kamp-sandalyeleri-geliyor-28-mayis-bim-aktuel-indirimleri-kacmaz-2.jpg

28 MAYIS'TA BİM'E GELECEK ÜRÜNLER

BİM Aktüel 28 Mayıs 2024 kataloğu son derece dolu dolu ve oldukça uygun fiyatlı ürünlere sahip nokta geniş ürün yelpazesi ve ekonomik fiyatları ile dikkat çeken Bim kataloğu, 28 Mayıs'ta başlayacak ve Bir hafta boyunca devam edecek. Kaliteli ve uygun fiyatlı BİM ürünlerini kaçırmak istemeyenler acele etsin. Çünkü ürünlerin tamamı stoklarla sınırlı. Cuma günü erken saatlerde BİM Markete uğrayanlar uygun fiyatlı ürünleri yakalar.