BİM’de 5 L Ayçiçek Yağı İndirimi! Yarın 09.00'da Başlıyor

BİM market 5 litrelik ayçiçek yağı indirimi kampanyasını duyurdu. Yarın 09.00'da BİM'de indirim başlıyor. İşte BİM Marketin indirimli ayçiçek yağı fiyatları…

BİM’de 5 L Ayçiçek Yağı İndirimi! Yarın 09.00'da Başlıyor

Yeni BİM aktüel ürünler kataloğu ile gelecek indirimli fırsatlar belli oldu. BİM Marketin yeni indirim listesinde Ayçiçek Yağı da var. 5 litre ayçiçek yağı fiyatları Yarından itibaren BİM marketlerde indirimli olarak satışa sunulacak. Peki yeni BİM aktüel ürünler kataloğu ile başka neler geliyor? Bu hafta BİM'de neler var?

BİM MARKET AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİNİ DUYURDU

Koronavirüs pandemisi ve ardından başlayan Rusya Ukrayna Savaşı ile birlikte ayçiçek yağı fiyatları büyük artış gösterdi. Her geçen gün yükselen fiyatlar vatandaşların ekonomik anlamda zorlanmasına sebep olurken bazı Market zincirlerinde indirim kampanyaları da yapılıyor. O marketlerden biri de Türkiye'nin en ekonomik marketleri arasında yer alan BİM oldu. Yeni BİM aktüel ürünler kataloğu ile Yarından itibaren yeni indirimli ürün fırsatları raflarda yerini alacak. Bu hafta BİM'de 5 litre ayçiçek yağı indirimi de var.

BİM'DE AYÇİÇEK YAĞI KAÇ TL?

25 Haziran Salı BİM aktüel ürünler kataloğu ile yeni indirimli ürünler raflara gelecek. BİM'de bu hafta 5 lt Çotanak Ayçiçek Yağı 179,50 TL fiyatı ile satışa çıkıyor. Türkiye genelinde bulunan bütün BİM market şubelerinde satışa çıkacak olan ayçiçek yağı ürünü stoklarla sınırlı olarak raflara gelecek. Hesaplı ve kaliteli alışveriş yapmak isteyenler acele etsin çünkü BİM aktüel ürünler indirimleri yoğun ilgi görüyor Ve indirimli ürünler hızla tükeniyor. O sebeple yarın 09.00'da başlayacak indirimleri kaçırmak istemiyorsanız erkenden BİM market önünde yerinizi alın.