Ayda 9.110 TL Taksitle Kira Öder Gibi Ev Fırsatı! Bu Kampanya Kaçmaz

TOKİ'den ayda 9110 TL taksitle konut kampanyası başladı. Ev sahibi olmak isteyenler 2+1 3+1 daireler için hemen başvuru yapabilecek.

Ayda 9.110 TL Taksitle Kira Öder Gibi Ev Fırsatı! Bu Kampanya Kaçmaz

TOKİ ucuz konut kampanyası fırsatlarına bir yenisini daha ekledi. Oldukça cazip fiyatlara satılık konut sunan TOKİ 2+1 3+1 daireleri kira öder gibi taksitlerle sizinle buluşturuyor. TOKİ'de daire fiyatları 1 milyon 457.000 olarak belirlenirken aylık taksit miktarı ise 9110 TL gibi bir tutara denk geliyor. TOKİ'nin ucuz konut kampanyasından faydalanmak isteyenler için şartlar belli oldu. Peki TOKİ ucuz konut projesi hangi illerde? TOKİ ucuz konut şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Türkiye'nin birçok ilinde yeni konut projeleri yapılmaya devam ediyor. TOKİ konut projelerinden Ev sahibi olmak kolaylaşırken aylık kira öder gibi taksitlerle konut alma fırsatı vatandaşa sunuluyor. Peki TOKİ konut projeleri hangi illerde? TOKİ 2+1 3+1 daire fiyatları ne kadar? 2024 TOKİ satılık konut projeleri ve fiyatları haberimizde…

TOKİ KONUT PROJESİ OLAN İLLER

Ev sahibi olmak isteyenler için büyük fırsat sunan TOKİ konutları birçok ilde devam ediyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanan Konut Projesi illeri şu şekilde:

KIRIKKALE MERKEZ KURALI SATIŞ:

SON BAŞVURU 7 TEMMUZ 2024

KONUT SATIŞ ÖDEME BİLGİLERİ

9.110 , 12.241, 11.364 , 14.889 TL taksitle 120 ay vadeli 2+1, 3+1 konut

ERZİNCAN 9 ADET KONUT PROJESİ

SON BAŞVURU TARİHİ 5 TEMMUZ 2024

KARAMAN 218 ADET KONUT PROJESİ

SON BAŞVURU 12 TEMMUZ 2024

TOKİ KONUT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

TOKİ'den ev almak isteyenlerin Öncelikle Şartları yerine getirmeleri gerekiyor. Başvuru şartları arasında konut projesinin yapıldığı ilde ikamet ediyor olmak, başvuru sahibinin ya da 1 dereceden yakınında daha önce TOKİ'den konut almamış olması şartları aranıyor. TOKİ konut projesi kampanyalarından yararlanmak isteyenler Öncelikle katılım bedelini devlet bankalarına yatırmalı. Ziraat Bankası ve Halkbank 2000 TL olan katılım bedelini aldıktan sonra başvuru işlemlerinizi yapıyor. Başvurunuz tamamlandıktan sonra TOKİ konut projesi ile ilgili detayları e-devlet'ten takip edebilir ve kura tarihlerini öğrenebilirsiniz.