ATM’den maaş alan emekliye sürpriz ödeme! Sevindirici haber geldi

Emekli Maaşını ATM'den alan emekliye sürpriz haber geldi. Hesaplara bu ödemeler yatacak.

ATM’den maaş alan emekliye sürpriz ödeme! Sevindirici haber geldi

Milyonlarca emekli için sevindirici haber geldi. ATM'den emekli maaşı alanlara ödeme sürprizi yapıldı. 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliler Temmuz zammını büyük bir heyecanla Beklerken yeni karar çıktı. Milyonlarca emekli, bu ödeme ile birlikte rahat bir nefes alacak nokta işte emekliye ATM'den ödeme şartları ve detaylar…

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş Temmuz ayında yapılacak maaş zammını bekliyor. Türkiye İstatistik Kurumunun mayıs ayı enflasyon açıklaması %3.37 olmuştu. 5 aylık enflasyon %22.72 olarak gerçekleşirken 6 aylık enflasyon tahmini %25'e yükseltildi. Haziran ayı enflasyonu 3 Temmuz'da açıklanacak. Böylelikle emekli maaş zammı da netlik kazanacak. Ancak Temmuz zammı öncesi emekliye bir ödeme sürprizi geldi.

EMEKLİYİ HEYECANLANDIRAN GELİŞME

Emekli maaşlarına Temmuz ayında yapılan zam konuşulmaya devam ediyor. Zam oranları ve tahminleri peş peşe gelirken emekliyi sevindiren ve heyecanlandıran açıklama ise o banka tarafından yapıldı. Emekli maaşını o bankaya Taşıyan milyonlarca emekliye ek ödeme sürprizi var.

MAAŞINI TAŞIYAN ÖDEME ALACAK

Emekliler, maaşını Ziraat Bankası'na taşımaları durumunda ek ödeme olacak. Ziraat Bankası, emekli promosyon kampanyasını güncelledi. Milyonlarca emekliye özel promosyon desteği sunan Ziraat Bankası, en az 8000 TL en fazla ise 12.000 TL ödeme yapıyor.

30 HAZİRAN'A KADAR SÜRENİZ VAR

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası'na taşıyarak promosyon desteği almak istiyorsanız 30 Haziran'a kadar süreniz var. Ziraat Bankası şubelerinden, mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından maaş taşıma başvurunuzu yapabilirsiniz. Emekliye yönelik kampanyaları ile son dönemlerin dikkat çeken Bankası olan Ziraat Bankası aynı zamanda emekliye faizsiz kredi desteği de sağlıyor. Başvurusunu yapan tüm emekliler kampanyaya dahil olabiliyor.