Araç sahiplerine müjde! LPG’ye bayram öncesi dev indirim

Araç sahipleri için sevindirici gelişme. Bayram öncesi son dakika olarak duyuruldu. LPG’ye dev indirim geliyor. Tarih ve indirim oranı belli oldu.

Araç sahiplerine müjde! LPG’ye bayram öncesi dev indirim

Akaryakıt fiyatları son dönemlerde hem döviz kurların yükselmesi hem de Türkiye’deki gelişmeler nedeniyle rekor üstüne rekor kırıyordu. Özellikle bayram öncesi bayram ziyaretine gitmeye hazırlanan araç sahipleri kara kara düşünürken sevindirici haber geldi. Brent petrolde yaşanan düşüş benzin ve motorin fiyatlarına indirim beklentisini artırırken LPG’de indirim müjdesi geldi.

LPG’YE DEV İNDİRİM

Son dakika haberine göre LPG fiyatlarına indirim beklentisi var. LPG’ye gelecek olan indirim miktarının 1,10 TL olduğu öğrenildi. Önümüzdeki Salı gününden itibaren geçerli olacak LPG indirimi, bugünkü kur değerlerine göre belirlenecek. Yani bayram öncesi LPG fiyatlarına ciddi bir indirim uygulanmış olacak.

BENZİN VE MOTORİNE DE İNDİRİM BEKLENTİSİ VAR

Diğer yandan döviz kurlarında yaşanan gerileme ve aynı zamanda Brent petrol fiyatlarının düşmesi ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarına da indirim beklentisi var. Önümüzdeki günlerde benzin ve motorin indirimi ile ilgili yeni gelişmelerin aktarılması bekleniyor.