Acil Kredi Başladı! Akbank, TEB ve Denizbank Şipşak 5 Dakikada Onaylı Nakit Destek Veriyor

Kredi çekmeyi düşünenler için 3 bankadan acil kredi kampanyası geldi. Akbank Denizbank ve TEB 70.000 TL'ye kadar hızlı kredi desteği sağlayacak.

Acil Kredi Başladı! Akbank, TEB ve Denizbank Şipşak 5 Dakikada Onaylı Nakit Destek Veriyor

Ekonomik anlamda zorlanan ve nakit ihtiyacı olan vatandaşların sayısı bayramın ardından arttı. Bankalarda vatandaşın maddi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yepyeni kampanyalar düzenliyor. 3 özel banka Bugün itibariyle yeni kampanyalarını duyurdu. Nakit sıkışıklığı olanlara acil kredi desteği verilecek. Akbank Denizbank ve TEB tarafından yapılan kampanya kapsamında 70.000 TL'ye kadar hızlı kredi onayı veriliyor. İşte acil kredi şartları…

3 BANKADAN HIZLI KREDİ KAMPANYASI

Akbank, Denizbank ve TEB nakit ihtiyacı olan müşterileri için hızlı Kredi kampanyasını duyurdu. Bankaların resmi internet siteleri üzerinden yapılan açıklamaya göre düşük faiz oranı ve 24 aya kadar vade seçenekleri ile 70.000 TL'ye Varan acil kredi sağlanacak. Kredi başvurusu yapmak isteyenler bankaların resmi internet sitesinden açık olan kampanyaları inceleyebilecek.

EN DÜŞÜK FAİZ ORANI İLE KREDİ VEREN BANKALAR

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz artışı kararları bankaların kredi faiz oranlarını da etkilemişti. Kredi faiz oranlarında ciddi bir artış yaşanırken Akbank Denizbank ve TEB tarafından yapılan yeni kampanyalarda en düşük faiz oranları uygulanıyor. Böylelikle vatandaşlar nakit ihtiyaçlarınızı hem uygun faiz oranı hem de cazip geri ödeme koşullarıyla karşılama fırsatına sahip oluyor.

70.000 TL'ye kadar acil kredi almak isteyenler bu 3 bankanın mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetleri ya da şubeleri aracılığıyla başvuru işlemlerini yapabilir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kredi kullanımı her bankanın kendi politikalarına göre farklılık gösteriyor. Ancak genel şartlar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, Düzenli bir gelire sahip olmak ve aynı zamanda Kredi notunun 1200 puan ve üstü olması gibi şartlar oluyor. Bu şartları taşıyan vatandaşlar başvurularını Yukarıda belirtilen kanallar aracılığıyla yapabiliyor.