750 TL bayram harçlığı hesaplara yatıyor! Kurban Bayramına kadar trink ödeme

Yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte vatandaşların masrafları da çoğaldı. Bayram alışverişi, kurbanlık alımı gibi bayram alışverişleri hızla başlarken bayram öncesinde artan masrafları kara kara düşünenlere güzel haber geldi.

750 TL bayram harçlığı hesaplara yatıyor! Kurban Bayramına kadar trink ödeme

Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. Bayram yaklaşırken bayram alışverişi için de harekete geçildi. Bayramın yaklaşmasıyla birlikte artan masraflar ise nakit ihtiyaçlarını beraberinde getirdi. Bankalar da yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte nakit ihtiyaçları için bazı kampanyalar başlattı. Bir kampanya haberi de Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası, bu kampanyaya katılanlara 750 TL bayram hediyesi verecek. 750 TL bayram hediyesi ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. İşte detaylar…

BAYRAM ÖNCESİ CANSUYU OLACAK

Bankalar, bayramla birlikte bayram kampanyaları için kolları sıvadı. Çeşitli kampanyalarla vatandaşların bayram masraflarında yanında olmak isteyen bankalar, nakit ihtiyaçlarına çözümü amaçlıyor. Ziraat Bankası da yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde nakit ihtiyacına çözüm için özel bir kampanya başlattı. Banka, söz konusu kampanyalar ile hem bünyesine yeni müşteriler dahil etmeyi hem de artı taksit, hediye TL ve indirim gibi fırsatlar sunmayı amaçlıyor.

750tl-bayram-harcligi-hesaplara-yatiyor-kurban-bayramina-kadar-trink-odeme.jpg

750 TL BAYRAM ÖDEMESİ

Kurban Bayramı’na doğru geri sayım sürüyor. Bankalar da yeni bayram kampanyaları için start verdi. Ziraat Bankası da Kurban Bayramı’na özel yeni bir kampanya düzenledi. Bankanın bu bayrama özel kampanyasına katılım sağlayan müşteriler 750 TL bayram hediyesi alacak. Bankanın sunduğu bu kampanya 20 Haziran 2024 tarihine kadar sürecek. Bankanın bayrama özel başlattığı bu kampanya döneminde Bankkart ile Bankkart anlaşmalı market, ayakkabı, giyim, kafe ve restoran sektörlerindeki üye işyerlerinde Bankkart POS’undan tek seferde yapılacak olan her 750 TL ve üzeri alışverişe 75 TL, toplam 750 TL Bankkart Lira hediyesi sunulacak. Bunun için işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’tan yapılması yeterli. Öte yandan aynı gün içerisinde aynı işyerinden yapılan işlemlerden ise yalnızca ilki kampanya kapsamında yer alacaktır.

750tl-bayram-harcligi-hesaplara-yatiyor-kurban-bayramina-kadar-trink-odeme-001.jpg

KARTLARA ANINDA YANSITILACAK

Banka tarafından başlatılan bu Bankkart Liralar, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yansıtılacak. Ziraat Bankası’nın bayrama özel sunduğu bu kampanya yalnızca müşteri bazındadır. Her bir müşteri sunulan bu kampanyadan en fazla 750 TL Bankkart Lira kazanabilecektir. Kazanılan bu Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilecektir. Öte yandan Bankkart Başak, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Businnes ürünleri ile yapılacak olan işlemler ise bu kampanyaya dahil edilmeyecektir.