2 Şartla Verilecek! PTT'den Emeklilere 100 Bin TL Nakit Destek Ödemesi

PTT'den emekli maaşı alanlar için sürpriz duyuru geldi. 100.000 TL'ye varan ödeme emeklileri bekliyor. PTT bu nakit destek ödemesi için sadece iki şart arıyor.

2 Şartla Verilecek! PTT'den Emeklilere 100 Bin TL Nakit Destek Ödemesi

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş yaşadıkları geçim sıkıntısını belirterek hükümetten yeni destekler bekliyor. Temmuz ayında yapılacak maaş zammına ilave zam beklentileri sürerken emekli için bir sürpriz haber daha geldi. PTT'den emekli kredisi kampanyası başladı. Emekliye düşük faizli kredi seçenekleri hazırlayan PTT 100.000 TL'ye kadar ödemeyi sadece 2 şartla verecek. PTT'nin yeni emekli kredisi kampanyasına dair başvuru şartları haberimizde…

EMEKLİYE PTT DESTEĞİ GELİYOR

Türkiye'deki emeklilerin aldığı en düşük maaş 10.000 TL. Ne yazık ki milyonlarca emekli bu rakamla geçim sıkıntısı yaşıyor ve bu sebeple de kredi arayışı içine giriyor. Son dönemlerde Merkez Bankası'nın yaptığı faiz artışları nedeniyle bankaların kredi faiz oranları da çok yüksek. O sebeple emekliler düşük faizli krediye ulaşmakta da zorluk çekiyor. Emekliyi sevindirecek son dakika sürprizi ise PTT'den geldi.

PTT DÜŞÜK FAİZLİ EMEKLİ KREDİSİ

PTT'den emeklilere özel düşük faizli emekli kredisi kampanyası geldi. Aktif Bank ile işbirliği yapan PTT, başvuru yapan emeklilere cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme koşulları ile 100.000 TL'ye kadar nakit destek sağlıyor.

SADECE İKİ ŞARTLA VERİLECEK

PTT emekli kredisi kampanyasında sadece 2 başvuru şartı aranıyor. Emekli maaşı alıyor olmak ve 80 yaşın altında olmak aranan şartlar arasında yer alıyor. Bu şartları Taşıyan emekliler PTT şubelerine TC kimlik kartları ile gitmeleri durumunda başvuru yapabiliyor. PTT emekli kredisi kampanyasından faydalanmak isteyenler için şartlar ve detaylar belli olurken son başvuru tarihi de 30 Haziran olarak açıklandı. O tarihe kadar PTT şubelerinden başvurunuzu yaparak nakit ihtiyaçlarınızı düşük faizli ihtiyaç kredisi ile karşılama şansını elde edebilirsiniz.