Şahan Gökbakar'dan güldüren Yılmaz Morgül taklidi geldi

Şahan Gökbakar, konuk olduğu bir programda "Ateşe Düştüm" şarkısını söyleyen Yılmaz Morgül'ün taklidini yaptı.

Şahan Gökbakar'dan güldüren Yılmaz Morgül taklidi geldi

Şahan Gökbakar'ın videosunu paylaşan Yılmaz Morgül ise kahkaha emojisiyle yanıt verdi. Filmleri ve yayınladığı eğlenceli videolarla sık sık adından söz ettirmeyi başaran Şahan Gökbakar, bu sefer de Yılmaz Morgül'ü taklit etti.

sahan-gokbakardan-gulduren-yilmaz-morgul-takldi-geldi.jpg

YILMAZ MORGÜLDEN YANIT GECİKMEDİ

Geçtiğimiz günlerde bir magazin programına konuk olarak katılan Yılmaz Morgül, Mert Demir'in bir süredir gündemden düşmek bilmeyen Ateşe Düştüm şarkısını söyledi. Yılmaz Morgül'ün bağıra bağıra şarkı söylediği anlar kısa sürede sosyal medyada gündem olunca Şahan Gökbakar'da taklidini yapmaktan kendini alamadı. Komedyenin filtre kullanarak dudaklarını şişirerek şarkıyı söylediği anlar kırdı geçirdi. Gökbakar'ın "Ateşi hissettir bana" notuyla paylaştığı videoyu yayınlayan Yılmaz Morgül ise kahkaha emojileriyle karşılık verdi.

sahan-gokbakardan-gulduren-yilmaz-morgul-takldi-geldi-001.jpg

YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

Feriha Tunceli ve Sözer Yaşmut'tan musiki dersleri alan ve 1988 yılında Adana'da sahneye çıkmaya başlayan Yılmaz Morgül, “Elveda İstanbul” adındaki ilk albümünü 1995 yılında piyasaya sürmüştür. "Elveda İstanbul", "Kız Sen Kimsin?" ve Zeki Müren'in de seslendirdiği "Bahçevan" adlı parçalarla ün kazanmıştır. Yılmaz Morgül, 1996 yılında cilt kanserine yakalanmıştur. 7 yıl boyunca Amerika'da tedavi olduktan sonra sağlığına tekrar kavuşmuştur. 2016 yılında katıldığı Survivor isimli yarışma programında, kendisine rahatsızlığından ötürü sakal tıraşı için özel izin verilmiştir.