20 saniyede bunu çözen tam bir dahidir! Tek bir kibrit çöpünü oynatmak yetiyor

Beyin gücüne ve hafızasına güvenenler buraya. Bu tabloda tek bir kibrit çöpünü hareket ettirerek 20 saniyeden önce bulmacayı çözen tam bir dahidir.

20 saniyede bunu çözen tam bir dahidir! Tek bir kibrit çöpünü oynatmak yetiyor

Hafızasına beyin gücüne ve pratik zekasına güvenenler Koşun. Beyin gücünüzü bir teste tabi tutmak istiyorsanız işte size o fırsat. 20 saniyeden kısa süre içinde bu Tablodaki görevi yerine getirenler tam bir dahidir. Dahi kişiliğinizi ortaya çıkarmak istiyorsanız Tablodaki tek bir kibrit çöpünü 20 saniyeden önce doğru yere koyarak yeteneğinizi kanıtlayın.

Herkes dahilini kanıtlamak için IQ testi bilmece ve bulmaca çözmeye devam ediyor. Biz de sizler için zekice sorularla bir test hazırladık. Keskin zekanızı ve pratikliğinizi göstermek için harika bir fırsat. Bu bulmacada sadece bir kibrit çöpünün yerini değiştirerek dahi olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz. Ancak bunu 20 saniyeden önce yapmanız gerekiyor.

20-saniyede-bunu-cozen-tam-bir-dahidir-tek-bir-kibrit-copunu-oynatmak-yetiyor-1.jpg

20 SANİYEDE SORUYU ÇÖZEBİLECEK MİSİNİZ?

Yukarıda sizi eve verdiğimiz Resimde bir anormallik var. Bu anormalliği tek bir kibrit çöpünü oynatarak düzeltebilirsiniz. Ancak beyninizin mantıksal bölümünü çalıştırmanız gerekiyor. Ayrıca tabii ki dikkatiniz ve görmek keskinliğiniz de bu testin çözümünde son derece önemli. Karmaşık gibi görülen ancak Pratik Zeka ile çok kolay bir şekilde çözebileceğiniz bu bulmacayı çözmeniz durumunda haberimize Yorum yapabilirsiniz.

BULMACANIN ÇÖZÜMÜ

Eğer cevabı 20 saniyeden kısa süre içinde bulduysanız tam bir dahisiniz Sizi tebrik ederiz. Sorunun çözümü ise oldukça basit. 8 x 2 = 16 olması gerekiyor. Kibrit çöpünü bu şekilde değiştirerek doğru çözüme ulaşabilirsiniz.

20-saniyede-bunu-cozen-tam-bir-dahidir-tek-bir-kibrit-copunu-oynatmak-yetiyor-2.jpg