Kızıl Goncalar Dostoyevski göndermesiyle gündemde! Çok konuşulan o sahne

NOW TV ekranlarında yayınlanan ve her Pazartesi izlenme rekorları kıran Kızıl Goncalar dizisi bu hafta yine herkesi ekrana kilitledi. Dizinin bu haftaki yeni bölümüne Dostoyevski göndermesi damga vurdu.

Kızıl Goncalar Dostoyevski göndermesiyle gündemde! Çok konuşulan o sahne

Başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu’nun yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin bu haftaki yeni bölümü yine en çok izlenen yapımlar arasında yer aldı. Kızıl Goncalar’ın yeni bölümündeki bir sahne ise kısa sürede gündem oldu ve sosyal medyada da geniş yer buldu. O sahne günlerdir konuşulurken gönderme yapılan sahne ile ilgili sosyal medyadan da yorum yağdı.

CÜNEYD EFENDİ VE CAN ARASINDA DİKKAT ÇEKEN KONUŞMA

Gerek oyuncu kadrosu gerekse konusuyla kısa sürede ilgi odağı olan sevilen dizi Kızıl Goncalar’ın bu haftaki bölümü yine herkesi ekran başına topladı. Dizinin Pazartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümündeki bir sahne ise uzun süre konuşuldu. O sahnede Cüneyd Efendi ile Can arasında geçen konuşma dikkat çekti.

kizil-goncalar-dostoyevski-gondermesiyle-gundemde-cok-konusulan-o-sahne.jpg

DOSTOYEVSKİ GÖNDERMESİ

Dizinin sevilen karakteri Cüneyd Efendi’nin her sahnesi çok beğenilirken Mert Yazıcıoğlu’nun başarılı performansı da her seferinde takdir ediliyor. Gündem olan o sahnede Dostoyevski’nin romanı ‘Karamazov Kardeşler’deki Rahip Zosima ve Dimitri karakterlerine gönderme yapıldığı görüldü. Uzun süre gündemde kalan ve hala konuşulan o sahnede Cüneyd Efendi, ‘Kötüsün. Öyle bir kötüsün ki, kötülüğünü bitirmek istiyorsun. Kötülüğünün farkında olanın imanı bizi aşar, arşa değer.’ diyor.