Galatasaray Pendikspor maçının yabancı VAR hakemi belli oldu

Süper Lig’de bu akşam ekrana gelecek olan Galatasaray-Pendikspor maçı ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Karşılaşmanın yabancı VAR hakemi merak edilirken mücadelede VAR koltuğunda oturacak isim belli oldu.

Galatasaray Pendikspor maçının yabancı VAR hakemi belli oldu

Galatasaray, bu akşam sahasında rakibi Pendikspor’u ağırlayacak. Mücadele ile ilgili tüm detaylar merakla takip edilirken en çok merak edilen ve araştırılan detay ise mücadelenin VAR hakeminin kim olacağıydı. Müsabakanın yabancı VAR hakemi belli oldu. Futbolseverlerin heyecanla beklediği Galatasaray-Pendikspor maçının VAR koltuğunda İtalyan hakem oturacak.

VAR’DA İTALYAN HAKEM OLACAK

Trendyol Süper Lig’in 33. Haftasında ekrana gelecek olan Galatasaray-Pendikspor maçının yabancı VAR hakemi merak ediliyordu. Hakemin ismi ve VAR hakemi ile ilgili tüm detaylar araştırılırken mücadelenin VAR koltuğunda oturacak hakemin ismi belli oldu. Galatasaray-Pendikspor maçının VAR koltuğunda İtalya Futbol Federasyonu’ndan hakem Daniele Paterna oturacak. AVAR’da ise Onur Özütoprak, İbrahim Bozbey ve Koray Gençerler görev yapacak.

galatasaray-pendikspor-macinin-yabanci-var-hakemi-belli-oldu.jpg

GALATASARAY-PENDİKSPOR MAÇININ ORTA HAKEMİ

Müsabakanın orta hakemi ve yardımcı hakemlerin isimleri de merak ediliyor. Galatasaray-Pendikspor maçını hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Müsabaknın dördüncü hakemi ise Turgut Doman olacak.

galatasaray-pendikspor-macinin-yabanci-var-hakemi-belli-oldu-001.jpg

MAÇ SAAT 19.00’DA BAŞLAYACAK

Galatasaray’ın sahasında rakibi Pendikspor’u ağırlayacağı karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Futbolseverlerin heyecanla beklediği müsabakanın yayınlanacağı kanal da merak ediliyor. Futbolseverler, Galatasaray-Pendikspor maçını beIN Sports 1 ekranlarından naklen takip edebilecek.