Aziz Yıldırım adaylık açıklaması yaptı! Fenerbahçe taraftarları merak ediyordu

Bu sezon şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Galatasaray ile kıran kırana bir mücadele içinde olan Fenerbahçe’de gözler bu ay içerisinde yapılması beklenen seçimli olağan genel kurulda.

Aziz Yıldırım adaylık açıklaması yaptı! Fenerbahçe taraftarları merak ediyordu

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın bu ay içerisinde yapılması beklenen seçimli olağan genel kurul ile ilgili kararı ne olacak, Aziz Yıldırım aday olacak mı merak ediliyordu. Fenerbahçe taraftarları eski başkan Aziz Yıldırım’ın adaylık kararı ile ilgili araştırmalarını sürdürürken Yıldırım’dan konuyla ilgili yazılı bir açıklama geldi. Aziz Yıldırım, seçimli olağan genel kurul ile ilgili bir planlama ve hazırlığı olmadığını belirtti. İşte detaylar…

AZİZ YILDIRIM ADAY OLACAK MI?

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın Mayıs ayı içerisinde yapılması beklenen seçimli olağan genel kurul ile ilgili nasıl bir karar vereceği, aday olup olmayacağı merak ediliyordu. Özellikle Fenerbahçe taraftarları Aziz Yıldırım’ın adaylıkla ilgili kararını merakla bekliyor ve bu konudaki araştırmalarını sürdürüyordu. Aziz Yıldırım’dan konuyla ilgili yazılı bir açıklama geldi.

aziz-yildirim-adaylik-aciklamasi-yapti-fenerbahce-taraftarlari-merak-ediyordu.jpg

ASISLSIZ HABERLERE YANIT VERDİ

Fenerbahçe’de Mayıs ayı içerisinde yapılması planlanan seçimli olağan genel kurul ile ilgili gözler Aziz Yıldırım’a çevrilmişti. Sarı lacivertli taraftarlar, Aziz Yıldırım aday olacak mı olmayacak mı sorusuna yanıt ararken Aziz Yıldırım’dan hakkında çıkan asılsız haberlere ve adaylıkla ilgili tartışmalara nokta koyacak yazılı bir açıklama geldi. Seçimli olağan genel kurul ile ilgili bir planlaması ve hazırlığı olmadığını belirten Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, ‘Son günlerde şahsımla ilgili yazılı ve görsel basında birçok asılsız haberler ve yorumlar yer almakta, kamuoyu manipüle edilmektedir. Daha önce de birçok kez ifade ettiğim gibi ben herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursam bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım. Şahsım tarafından yapılan bilgilendirmeler dışında hakkımda yapılan manipülatif haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim.’ dedi.