Kuyumcular açık mı bugün 21 Haziran Cuma? Kuyumcular açıldı mı?

4 gün olarak idrak edilen Kurban Bayramı sona erdi ve gözler işletmelere çevrildi. Kurban Bayramı sona erse bile 9 gün olarak belirlenen bayram tatili henüz bitmedi. Bayram tatili 23 Haziran 2024 Pazar günü sona erecek.

Kuyumcular açık mı bugün 21 Haziran Cuma? Kuyumcular açıldı mı?

Kurban Bayramı’nın ardından kuyumcular açık mı, kuyumcular açıldı mı gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Bilindiği gibi Kurban Bayramı tatili kamu çalışanlarına 9 gün olarak belirlenmişti. İdari izinle 9 gün tatil yapacak olan kamu çalışanlarının mesaisi 24 Haziran 2024 Pazartesi günü başlayacak. Bayramın ardından kuyumcu dükkanları açıldı mı, açık kuyumcu var mı, kuyumcular çalışıyor mu gibi sorulara 21 Haziran 2024 Cuma günü de yanıt aranıyor. Peki, bugün 21 Haziran Cuma kuyumcular açık mı, kapalı mı? Kuyumcular açıldı mı? Kuyumcular bayramdan sonra ne zaman açılacak? Bugün kuyumcular çalışıyor mu? İşte tüm merak edilenler…

KUYUMCULAR AÇILDI MI 21 HAZİRAN CUMA?

21 Haziran 2024 Cuma günü kuyumcular açıldı mı, açık mı sorularına yanıt aranıyor. Bayram tatilinin ardından kuyumcular mesailerine başladı mı merak edilirken vatandaşlar da merak edilen bu sorunun yanıtını araştırıyor. Bayram tatili bitse de tatilin 9 güne uzatılması dolayısıyla henüz kamu kurumlarında mesai başlamadı. Kuyumcuların bayramın ertesinde açık olup olmaması da inisiyatiflerine bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Kuyumcuların açık olup olmaması semt semt değişiklik gösterebilmektedir. 21 Haziran 2024 Cuma günü de kuyumcuların kapalı olması beklenirken mesaiye başlayan kuyumcular da olabilir.

kuyumcular-acik-mi-bugun-21-haziran-cuma-kuyumcular-acildi-mi.jpg

BANKALAR MESAİYE BAŞLADI

Öte yandan Kurban Bayramı’nın ardından bankaların mesai saatleri de en çok araştırılanlardan biri oluyor. Özel ve kamu bankaları resmi tatil günlerinde hizmet vermiyor. Kurban Bayramı tatilinde de kapalı olan bankaların 20-21 Haziran 2024 tarihleri itibarıyla çalışma rutinine uygun olarak mesaiye başladığı aktarılıyor. Noterler, kuyumcular , Valilikler ve diğer kamu kurumlarının ise mesaisine 24 Haziran 2024 Pazartesi günü başlaması bekleniyor.