İşte Kabızlığı bitiren 3 mucizevi tarif!

Kabızlık günümüzde birçok kişinin muzdarip olduğu rahatsızlıklardan biri olmuş durumda. Tıkanmış bağırsakları rahatlatmak ve düzgün çalıştırmak için sayısız yöntem ve tarif bulunmaktadır.

İşte Kabızlığı bitiren 3 mucizevi tarif!

'Ne yapsam kabızlığım geçmiyor' diyen taraftaysanız bu 3 etkili tarif ile bağırsaklarınızı adeta bir motor gibi çalıştırmanız mümkün. Kabızlık, pek çok insanın karşılaştığı rahatsız edici bir sorundur. Bu yaygın probleme karşı doğal çözümler aranmaktadır. Tıkanmış bağırsakları hareketlendiren bu 3 etkili tarif, kabızlık sorununa hızlı bir şekilde çözüm getirerek bağırsakları adeta yeniliyor. Eğer kabızlık sorununuza doğal bir çözüm arıyorsanız, bu etkili yöntemleri hemen denemenizde fayda var.

iste-kabizligi-bitiren-3-mucizevi-tarif.jpg

KABIZLIĞA DUR DEYİN

3 adet kuru erik veya kayısı
1 su bardağı kefir
1 tatlı kaşığı keten tohumu veya chia tohumu
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı yulaf ezmesi

Bütün malzemeleri blenderdan geçirip 4 gün boyunca kahvaltı yerine tüketmeyi deneyin.

BAĞIRSAKLARINIZI ÇALIŞTIRIN
1 su bardağı su
2 adet kayısı

1 su bardağı suya 2 adet kayısıyı ekleyip 15 dakika bekletin. Önce suyu içip ardından kayısıları yiyin. Bu tarifi 1 hafta boyunca her sabah aç karnına kahvaltı öncesi uygulamalısınız.

1 su bardağı su
1 yemek kaşığı chia tohumu
10 damla limon suyu

1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı chia tohumu ve 10 damla limon suyu ekleyip 15 dakika chia tohumlarının şişmesini bekleyin. Daha sonra için. 1 hafta boyunca her sabah aç karnına kahvaltı öncesi tüketmeye özen gösterin.

iste-kabizligi-bitiren-3-mucizevi-tarif-001.jpg