Bu karışım sararmış tuvalet taşlarını bembeyaz yapıyor

Sararmış tuvalet taşlarıyla baş etmek bazen gerçek anlamda can sıkıcı olabiliyor.

Bu karışım sararmış tuvalet taşlarını bembeyaz yapıyor

Fakat çözümü herksin bildiği yöntemlerin ötesinde olabilmektedir. Çamaşır suyunun gücü her ne kadar bilinse de bu defa daha etkili bir çözüm bulunuyor. İşte size çamaşır suyundan 10 kat daha etkili bir karışım. Bu yöntem, tuvalet taşlarınızı tek seferde bembeyaz yaparak sizi şaşkına çevirecek. Tuvalet temizliği, ev bakımının en zorlu ve can sıkıcı görevlerinden biri olmaktadır. Özellikle sararmış tuvalet taşlarını beyazlatmak için çaba sarf etmek zaman alıcı ve yorucu bir hal alabilir. Fakat artık çözüm çok daha kolay. Çamaşır suyundan tam 10 kat daha etkili bir formülle sizi tanıştırıyoruz. Bu yöntem, tuvalet taşlarınızı ilk kullanımda bembeyaz yapacak. İşte, pratik ve etkili bir temizlik çözümü haberimizde…

bu-karisim-sararmis-tuvalet-taslarini-bembeyaz-yapiyor.jpg

Sararmış tuvalet taşlarını temizlemek, bazen her ev sahibinin kabusu olabilmektedir. Fakat endişelenmeyin, çünkü çözüm artık çok daha basit hale geldi.

1 su bardağı beyaz sirke
Yarım su bardağı karbonat
Birkaç damla limon yağı (isteğe bağlı)

Bir kaba 1 su bardağı beyaz sirkeyi koyun. Üzerine yarım su bardağı karbonatı ekleyin ve iyice karıştırın. İstiyorsanız birkaç damla limon yağı ekleyerek hoş bir koku sağlayabilirsiniz. Hazırladığınız karışımı tuvaletin içine dökün ve fırça yardımıyla bu karışımı güzelce yayın. Yaklaşık 30 dakika bekletin ve sonra bol suyla durulamayı ihmal etmeyin. Bu basit adımları izleyerek, tuvaletinizdeki sararmış lekeleri kolayca temizleyebilir ve tuvaletinizi bembeyaz yapabilirsiniz. Bu yöntem çamaşır suyundan daha güvenli ve çevre dostu bir karışımdır.

bu-karisim-sararmis-tuvalet-taslarini-bembeyaz-yapiyor-001.jpg