Yağlarını aldıran Demet Akalın siyah bikinisiyle poz vermelere doyamadı

Her açıklaması ve her paylaşımı sosyal medyada büyük olay olan ünlü şarkıcı Demet Akalın son dönemde verdiği kilolar ile gündemde yerini korumaya devam ediyor.

Yağlarını aldıran Demet Akalın siyah bikinisiyle poz vermelere doyamadı

6 kilo yağ aldırıp 11 kilo veren Akalın kendini paylaşmalara adeta doyamadı. Ünlü isim son olarak siyah bikinisiyle pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Sahne tarzı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Demet Akalın son günlerde verdiği kilolar ile gündemde yer almaya devam ediyor.

yaglarini-aldiran-demet-akalin-siyah-bikinisiyle-poz-vermelere-doyamadi.jpg

“HEDEFİM 10 SENE ÖNCEKİ KIYAFETLERİME GİREBİLMEK”
Mide ameliyatı olmadan kilo veren ünlü şarkıcı 6 kilo yağ aldırdığını ve şimdiye kadar 11 kilo verdiğini dile getirmişti. Akalın “diyet de yapıyorum. Hedefim 10 sene önceki kıyafetlere girebilmek” ifadelerini kullandı. Akalın fit haline kavuştuktan sonra kendini paylaşmalara doyamadı. Son olarak yeni şarkısının sözlerini yayınlayan ünlü isim siyah bikinisiyle de poz vermeyi ihmal etmedi. Akalın'ın bu pozları kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. Ünlü isme 'harika görünüyorsun', 'çok iyi oldun', 'efsane geri döndü' şeklinde yorumlar yapıldı.

yaglarini-aldiran-demet-akalin-siyah-bikinisiyle-poz-vermelere-doyamadi.jpeg

DEMET AKALIN HAKKINDA
Demet Akalın Kurt 23 Nisan 1972’de hayata gözlerini açmıştır, Türk şarkıcı ve eski mankendir. Gölcük, Kocaeli'de doğmuştur ve lise eğitimini Barbaros Hayrettin Lisesi'nde tamamlamıştır. Annesinin teşvikiyle Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna giderek mankenlik odaklı bir kariyerin peşine düşmüştür ve Neşe Erberk'in ajansında mankenliğe başlamıştır. Ek olarak 1990'larda çeşitli sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde oyunculuk yapmıştır.