Uzun süredir ortalarda görünmeyen İclal Aydın; Foça’nın bir köyünde yaşıyorum

Uzun bir aradan sonra bir programa konuk olarak ekrana çıkan İclal Aydın gözlerden uzak bir yaşam sürdürdüğünü söyledi.

Uzun süredir ortalarda görünmeyen İclal Aydın; Foça’nın bir köyünde yaşıyorum

"Foça'nın bir köyünde yaşıyorum" diyen İclal Aydın yeni hayatında çok mutlu olduğunu da dile getirdi. Son olarak Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği Nesrin karakteri ile beğeni toplayan İclal Aydın uzun zamandır gözlerden uzakta bir yaşam sürdürüyor. Kitap yazan ve bir köyde yaşayan Aydın yıllar önce İstanbul'u terk etmişti.

uzun-suredir-ortalarda-gorunmeyen-iclal-aydin-focanin-bir-koyunde-yasiyorum.jpg

Uzun zaman sonra ekranlara dönerek Oylum Talu'nun konuğu olan İclal Aydın konuşmasında yeni yaşantısını anlattı. İclal Aydın "Ben 2018'den beri İstanbul'dan büyükşehirden uzaktayım ve küçük tatlı bir hayat kurdum çok da mutluyum. İnşallah böyle devam eder" ifadelerini kullandı. İzmir'e bile çok nadir indiğini dile getiren Aydın "Foça'nın bir köyünde yaşıyorum" açıklamasını yaptı. İclal Aydın İstanbul'u özlemediğini söyleyerek "Sabah 5 gibi kalkıyorum, hava çok sıcak sebzeleri suladım hayvanları besledim, evi temizledim. Yazıyorum, okuyorum ve dinliyorum" ifadeleriyle günlük rutinini anlattı.

uzun-suredir-ortalarda-gorunmeyen-iclal-aydin-focanin-bir-koyunde-yasiyorum.jpeg

İCLAL AYDIN HAKKINDA

14 Eylül 1971, Nevşehir’de hayata gözlerini açmıştır. Memur bir anne ve babanın kızıdır. Yazar Tuna Kiremitçi, eşidir. Çocukluğu ilk yılları Ankara’da geçmiştir. İlkokulu burada bitirmiştir. Bir süre Elazığ Anadolu Lisesi'nde yatılı okumuştur. Annesiyle babasının ayrılması üzerine yeniden Ankara'ya dönmüştür. Ortaokul ve lise yıllarını yazarak ve tiyatro çalışmaları yaparak geçirmiştir. Orta üçüncü sınıftan itibaren bir yandan okuyup bir yandan çalışmaya başlamıştır. Liseyi Ankara'da, Yenimahalle Mustafa Kemal Lisesinde okumuştur. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü kazanmıştır. İkinci sınıfta okulu bırakıp Berlin'e yerleşmiştir.