Tarkan konserinde talihsiz anlar!

Seneler sonra İstanbul'da sahne alan Tarkan, 2 saat boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi.

Tarkan konserinde talihsiz anlar!

Konser sırasında bir ara ses ve ışık sisteminde yaşanan sorun sebebiyle Tarkan'ın sesi duyulamadı. Seyircilerin "Ses yok" sözleriyle bağırmasının ardından soruna müdahale edildi. Megastar Tarkan, 12 yıllık aranın ardından Fanta Fest çerçevesinde İstanbul Maltepe'de sahne aldı. 2 saat boyunca hem eski hem de haziran ayında çıkardığı "Kuantum 51" albümündeki, şarkılarını seslendirdi. Tarkan'ın konserinde bir de ses nedeniyle zor anlar meydana geldi.

tarkan-konserinde-talihsiz-anlar.jpg

SEYİRCİ SES YOK DİYE BAĞIRDI

Tarkan, onbinlerce hayranına sevilen şarkılarını seslendirirken bir anda ses ve ışık sisteminde arıza meydana geldi. Şarkı söyleyen Tarkan'ın sesini duyamayan onlarca hayranı "Ses yok" diye bağırmaya başladı. O anlarda sesinin dinleyiciye gitmediğini anlamayan Tarkan ise performansına devam etti. Yaşanan sorun düzeltilirken Tarkan da sahnesine devam etti.

tarkan-konserinde-talihsiz-anlar-001.jpg

Hayranlarıyla buluştuğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Tarkan, "Gerçekten bu muhteşem kalabalığın karşısında yeniden olmak şahane bir duygu. Hayatın yükü, hepimizin üzerinde çok ağır. Biraz arada bir hafiflemek lazım diye düşünüyorum. Tekrar şarj olup, enerjiyle dolup o yükü taşımak için tekrar güç toplamamız lazım diye düşünüyorum. O yüzden bazen şarkılar iyi geliyor be. Gerçekten. Bu enerji iyi geliyor bize" şeklinde konuştu.